SkyShowtime anunță data lansării pentru Mary & George, impresionanta serie în care joacă Julianne Moore, actriță câștigătoare a Premiilor Oscar® și BAFTA, împreună cu Nicholas Galitzine și Tony Curran.

Seria limitată, inspirată dintr-o poveste reală, scandaloasă, va fi disponibilă în exclusivitate pe SkyShowtime începând cu 8 martie.

În această spectaculoasă dramă psihologică, inspirată din istorie, Julianne Moore o interpretează pe Mary Villiers, o femeie cu începuturi modeste, dar cu o ambiție formidabilă, care l-a crescut pe cel de-al doilea fiu al său, George (Nicholas Galitzine), cu scopul ca acesta să-l seducă pe regele James VI al Scoției și I al Angliei (Tony Curran) și să devină puternicul său amant.

Fiind mereu cea mai inteligentă persoană din cercul său, Mary și-a putut valorifica întreg potențialul doar în momentul în care a realizat că poate profita de apetitul feroce al regelui pentru vin, companie și bărbați elevați. George, un naiv frumos și carismatic, este propulsat în centrul atenției în timp ce mama sa plănuiește atragerea regelui în cursă.

Punând la cale intrigi scandaloase și tactici de seducție, Mary și George își croiesc drumul spre centrul curții regale, pentru a deveni cea mai puternică familie din Anglia. Dar, pe măsură ce puterea lui George crește, relația cu mama sa este tot mai încordată. George trebuie să-și demonstreze că nu este definit doar prin frumusețea sa. Trebuie să-și pună amprenta asupra istoriei, indiferent de consecințe.

Distribuția serialului îi include pe Nicola Walker, Niamh Algar, Trine Dyrholm, Sean Gilder, Adrian Rawlins, Mark O'Halloran, Laurie Davidson, Samuel Blenkin, Jacob McCarthy, Tom Victor, Alice Grant, Amelia Gething, Mirren Mack, Rina Mahoney și Simon Russell Beale.  

Mary & George este produs de Hera Pictures în asociere cu Sky Studios. Scenariul este scris de D.C. Moore, inspirat de romanul non-fiction al lui Benjamin Woolley, The King’s Assassin

Liza Marshall este producător executiv pentru Hera Pictures, alături de D.C. Moore, Oliver Hermanus și Julianne Moore. Hermanus este, de asemenea, la conducerea serialului ca regizor principal. Sam Hoyle este producător executiv din partea Sky Studios.

Serviciul SkyShowtime este disponibil direct pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului web: www.skyshowtime.com. Prețul lunar al abonamentului la SkyShowtime este de 3,99 € (fără reclame).