DIVA anunță premiera în România a serialului Urmărește / Follow, un thriller aclamat de critici.

După ce a câștigat anul trecut un premiu, la categoria „Cel mai bun serial de 52 de minute”, la Festivalul de Film din La Rochelle, această nouă serie captivantă va avea premiera vineri, 23 februarie, la ora 20:00, la DIVA, cu primele două episoade de 45 de minute (din totalul de 6 episoade).

Léna, un community manager în vârstă de 28 de ani, tocmai s-a alăturat departamentului de comunicații al sediului Poliției din Paris, care vrea să-și modernizeze imaginea. În același timp, un criminal în serie face ravagii în capitală, iar superintendenta Agathe Ruffin este responsabilă de anchetă.

Ucigașul folosește rețelele sociale pentru a destabiliza poliția, iar Léna observă rapid asta. Sedusă de adrenalină, eroina începe un joc periculos și acceptă să comunice cu acesta. Va reuși Léna să scape din strânsoarea acestui ucigaș enigmatic, înainte ca pânza pe care acesta o țese să o captureze definitiv?

DIVA Urmareste Follow

Léna este interpretată de Marie Colomb. Marilyne Canto joacă rolul superintendentei Agathe Ruffin. Vincent Heneine, Daniel Njo Lobé, Philypa Phoenix, Aida Asgharzadeh, Oscar Copp, Jean-Michel Lahmi și Arthur Mazet completează distribuția.

Produs de compania Bonne Pioche Story (Victoire d’Aboville), Urmărește / Follow este scris de Sophie Dab, Florian Spitzer, Blanche Bigot și Delphine Chouraqui. Serialul este regizat de Louis Farge, care a mai lucrat în spatele camerei la miniseria Bucătărie internă / Cuisine interne și care va regiza serialul Trash.

Federation Studios este responsabil pentru distribuția în Franța și la nivel internațional.

Nu ratați premiera Urmărește / Follow la DIVA, pe 23 februarie, de la ora 20:00! Serialul continuă în fiecare vineri.