Show-ul care a schimbat destine. Scena unde melodiile interpretate de concurenți au devenit adevărate momente desprinse dintr-un spectacol.

Entuziasm, emoții și experiențe unice! O șansă unică pentru cei care vor să-și facă vocea auzită de o țară întreagă - Vocea României își caută câștigătorul! Echipa Vocea României se pregătește pentru un nou sezon și caută concurenții care să facă spectacol în fața antrenorilor!

Nu ezita să te înscrii pe inscrieri.protv.ro și să vii la preselecții în:

Cluj-Napoca - 7 aprilie (Hotel Golden Tulip Ana Dome);

Iași  - 14 aprilie (Hotel Unirea);

Timișoara - 21 aprilie (Hotel Ibis Timișoara City Center);

București27 și 28 aprilie (Hotel Pullman Bucharest World Trade Center);

Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea sezonului 11, spune că participarea la Vocea României i-a schimbat viața și îi încurajează pe toți cei talentați să nu ezite să se înscrie în noul sezon.

„Pentru mine, este cea mai mare realizare de până acum. Este o validare și mă face să am mai multă încredere în mine, așa cum oamenii de acasă au crezut în mine. Vocea României înseamnă foarte multă emoție, stări, și concentrare maximă. Îi îndemn pe cei care vor veni în sezonul următor să nu ezite, să profite de fiecare moment pentru că este o ocazie unică – nu ai în fiecare zi oportunitatea să lucrezi cu un band sau cu unul dintre antrenorii de la Vocea României. Ai deschidere la un public foarte mare și poți ajunge mult mai repede la cei de acasă, a spus Alexandra Căpitănescu.

Crede în vocea ta până la capăt și o țară întreagă va cânta alături de tine! Înscrie-te în noul sezon Vocea României, pe inscrieri.protv.ro, vino la preselecții și fă-ți vocea auzită!

Vocea României – Doar vocea contează!