În aceasta săptămână, Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu vă invită la un nou episod de CineFAN.podcast - Podcastul Industriei de Film din România, unde o au ca invitată pe actrița Judith State.

Bine ai venit în lumea magică a cinematografiei, unde filmul devine mai mult decât o simplă experiență de divertisment! CineFan.podcast este podcastul dedicat cinefililor, în care explorăm subiecte fascinante și analizăm povești de viață fascinante!

Alătură-te gazdelor Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu, într-o călătorie captivantă prin universul filmelor și cineaștilor preferați! Fie că ești un cinefil înrăit sau doar un iubitor de povestiri cinematografice, CineFan.podcast îți oferă ocazia să descoperi povești inspiraționale, aspecte vizuale captivante și interpretări uluitoare ale unor mari talente actoricești, toate intr-o emisiune in care discutiile sunt prietenesti si pe intelesul tuturor!

Judith State a ajuns în lumea filmului... dansând. Întâi la emisiunea Surprize, surprize sau pe vase de croazieră, apoi în diferite performance-uri. Deși nu era actriță, a fost remarcată și chemată să dea un casting pentru Sieranevada lui Cristi Puiu. De acolo a început povestea ei cinematografică. Malmkrog, Monștri sau Castelul Crăiței sunt doar câteva dintre filmele în care a dovedit că are talent și în domeniul ăsta. Dar revine la prima iubire de fiecare dată.

Îi aflăm poveștile, în pași de dans, în episodul de azi de CineFAN.podcast.