În aceasta săptămână, Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu vă invită la un nou episod de CineFAN.podcast - Podcastul Industriei de Film din România, unde îl au ca invitat pe actorul George Ivașcu.

Bine ai venit în lumea magică a cinematografiei, unde filmul devine mai mult decât o simplă experiență de divertisment! CineFan.podcast este podcastul dedicat cinefililor, în care explorăm subiecte fascinante și analizăm povești de viață fascinante!

Alătură-te gazdelor Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu, într-o călătorie captivantă prin universul filmelor și cineaștilor preferați! Fie că ești un cinefil înrăit sau doar un iubitor de povestiri cinematografice, CineFan.podcast îți oferă ocazia să descoperi povești inspiraționale, aspecte vizuale captivante și interpretări uluitoare ale unor mari talente actoricești, toate intr-o emisiune in care discutiile sunt prietenesti si pe intelesul tuturor!

După o copilărie fără de jucării, dar marcată de câteva întâlniri memorabile, a ales jocul actoricesc ca să-și bucure sufletul. Iar fiecare rol pe care l-a primit, în teatru sau în film, a fost un nou joc ale cărui reguli și le-a stabilit singur. Și a câștigat de fiecare dată.

Astăzi, actorul George Ivașcu este el însuși o întâlnire memorabilă. Pentru tinerii actori pe care-i crește și-i trimite în lumina reflectoarelor sau alături de care joacă. Dar și pentru noi, echipa CineFAN.podcast, în cel mai nou episod.

Vezi episodul mai jos: