În aceasta săptămână, Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu vă invită la un nou episod de CineFAN.podcast - Podcastul Industriei de Film din România, unde îl au ca invitat pe actorul Marian Olteanu.

Bine ai venit în lumea magică a cinematografiei, unde filmul devine mai mult decât o simplă experiență de divertisment! CineFan.podcast este podcastul dedicat cinefililor, în care explorăm subiecte fascinante și analizăm povești de viață fascinante!

Alătură-te gazdelor Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu, într-o călătorie captivantă prin universul filmelor și cineaștilor preferați! Fie că ești un cinefil înrăit sau doar un iubitor de povestiri cinematografice, CineFan.podcast îți oferă ocazia să descoperi povești inspiraționale, aspecte vizuale captivante și interpretări uluitoare ale unor mari talente actoricești, toate intr-o emisiune in care discutiile sunt prietenesti si pe intelesul tuturor!

A făcut schi, box, 8 ani de fotbal la junorii lui FC Vaslui și a pus muzică la petreceri. A încercat de toate până l-a prins actoria. A venit în București în 2011, a terminat UNATC-ul și, după master, în 2015, s-a angajat la Teatrul Mic.

Cam tot pe atunci a debutat și în film, cu Inimi Cicatrizate (r. Radu Jude). Au urmat alte roluri în seriale (Vlad, Sacrificiul) sau lungmetraje (Alice T., Dragonheart Vengeance).

Însă cel mai recent, a fost și cel mai important de până acum: David Pribeagu / Pavel Achim în serialul fenomen Clanul. Marian Olteanu este astăzi alături de noi în noul episod CineFAN.podcast.

Vezi episodul mai jos: