În aceasta săptămână, Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu vă invită la un nou episod de CineFAN.podcast - Podcastul Industriei de Film din România, unde îl au ca invitat pe actorul Cristian Bota.

Bine ai venit în lumea magică a cinematografiei, unde filmul devine mai mult decât o simplă experiență de divertisment! CineFan.podcast este podcastul dedicat cinefililor, în care explorăm subiecte fascinante și analizăm povești de viață fascinante!

Alătură-te gazdelor Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu, într-o călătorie captivantă prin universul filmelor și cineaștilor preferați! Fie că ești un cinefil înrăit sau doar un iubitor de povestiri cinematografice, CineFan.podcast îți oferă ocazia să descoperi povești inspiraționale, aspecte vizuale captivante și interpretări uluitoare ale unor mari talente actoricești, toate intr-o emisiune in care discutiile sunt prietenesti si pe intelesul tuturor!

În copilărie se uita la serialele de pe ProTV și îndrăgea personajele negative. Iar acum a ajuns să le și interpreteze. Atât în filme cât și pe scena de teatru.

Pe Cristian Bota l-am descoperit treptat, în filme precum Un Pas în Urma Serafimilor, Octav sau Closer to The Moon dar și în serialele Bani Negri, Vlad și Clanul. Iar acum își joacă propriul rol în cel mai nou episod de CineFAN.podcast.

Vezi episodul mai jos: