O călătorie unică în culisele echipei naționalei de fotbal a României. O șansă de a-i cunoaște pe jucătorii care au scris istorie în calificările pentru EURO 2024 și care au demonstrat că se poate.

Un film care arată că mai departe de strategie, tactici de joc, goluri și ratări... există oameni pasionați, care iubesc acest sport și care muncesc, zi de zi, pentru a fi o echipă cu adevărat. Filmul În inima Naționalei poate fi urmărit, din 10 iunie, în exclusivitate, de către toți abonații platformei VOYO

Filmul urmărește evoluția echipei și a discuțiilor între antrenor și jucători, de la momentul în care erau contestați de către toate televiziunile și publicațiile sportive și până în clipa când întreaga țară s-a bucurat de calificarea la EURO 2024. ”Nu va fi ușor, va fi greu. E momentul nostru, drumul nostru”, se pare că le spunea Edward Iordănescu la începutul campaniei, în timp ce înainte de ultimul meci le transmitea jucătorilor săi că: ”România a dat un semnal că vrea și poate”.

Între aceste două afirmații atât de încărcate de emoție și putere se află povești... poveștile de viață ale unor jucători care scriu istorie, emoțiile unor oameni care au depășit ratări incredibile, care au lăsat în urmă cuvintele grele care le-au fost adresate și care au reușit să se ridice din orice clipă cu adevărat dificilă.

E greu să pot explica ce simțim când intrăm pe teren”, admite Răzvan Marin, în timp ce Valentin Mihăilă ține să sublinieze că acum și-a îndeplinit cea mai mare așteptare a vieții: ”Visul meu era să ajung la un turneu național, cu echipa națională”. Așa s-a lăsat fiecare jucător, cu sufletul mai deschis ca niciodată, să fie cunoscut de către toți suporterii prin intermediul filmului.

O frază puternică și marcantă este exprimată de Florinel Coman: ”Am ajuns la acest turneu final și de acum putem visa”. Și până când vom visa împreună, din 14 iunie, la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO, ne putem bucura de întreaga poveste!

Nu ratați, din 10 iunie, în exclusivitate, pe platforma VOYO, filmul manifest care scoate la iveală unele dintre cele mai autentici trăiri și sentimente avute de echipa României, În inima Naționalei!