Mai multe filme românești de succes, inclusiv Două Lozuri și continuarea sa – Încă 2.0 Lozuri, vor fi difuzate pe SkyShowtime din 7 iunie.

7 iunie marchează o zi importantă pentru cinematografia românească, întrucât mai multe filme semnate de regizori români vor fi disponibile pentru vizionare pe SkyShowtime. Printre acestea, se numără și comedia Încă 2.0 lozuri, care-i are ca protagoniști pe Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol.

Încă 2.0 lozuri este continuarea la fel de amuzantă a peliculei Două lozuri de acum 7 ani, aducând pe ecrane un nou set de peripeții ale celor trei prieteni: Sile, Dinel și Pompiliu. În film, ei minează cryptomonede de 6 milioane de euro pe care le pierd și pornesc într-o aventură plină de umor pentru a le recupera.

Dorian Boguță, Dragoș Bucur și Alexandru Papadopol revin în rolurile lor, interpretând cu măiestrie personajele Dinel Petre, Vasile Grămadă aka Sile și Pompiliu Borș.

Filmul este produs de Dragoș Bucur,  Dorian Boguță, Paul Negoescu, iar regia este semnată de Paul Negoescu.

Totodată, pentru cei care nu au avut ocazia să vizioneze prima parte a filmului, Două Lozuri va fi, de asemenea, disponibil pe SkyShowtime începând cu 7 iunie. Povestea urmărește peripețiile a trei bărbați din provincie care câștigă la loterie, pierd biletul și pornesc în căutarea acestuia.

În plus, SkyShowtime va găzdui și alte filme românești de succes începând cu 7 iunie, printre care se numără toate cele trei părți ale peliculei Pup-o, mă și filmul Nunți, botezuri, înmormântări.

Miracol, un alt film românesc de succes, va fi, de asemenea, disponibil pe platformă începând cu 21 iunie

SkyShowtime este disponibil direct către consumator prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitivele Android, Android TV, Google Chromecast, televizoare LG, televizoare inteligente Samsung, prin intermediul unor furnizori de televiziune selectați pe anumite piețe, și prin intermediul site-ului său www.skyshowtime.com.

Prețul lunar al abonamentului Standard cu Reclame este de 3,99 euro, iar prețul lunar pentru abonamentul Standard Plus este de 5,99 euro. Abonamentul Standard cu Reclame include publicitate, în timp ce Standard Plus rămâne fără publicitate.