În aceasta săptămână, Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu vă invită la un nou episod de CineFAN.podcast - Podcastul Industriei de Film din România, unde îl au ca invitat pe regizorul Ovidiu Georgescu.

Bine ai venit în lumea magică a cinematografiei, unde filmul devine mai mult decât o simplă experiență de divertisment! CineFan.podcast este podcastul dedicat cinefililor, în care explorăm subiecte fascinante și analizăm povești de viață fascinante!

Alătură-te gazdelor Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu, într-o călătorie captivantă prin universul filmelor și cineaștilor preferați! Fie că ești un cinefil înrăit sau doar un iubitor de povestiri cinematografice, CineFan.podcast îți oferă ocazia să descoperi povești inspiraționale, aspecte vizuale captivante și interpretări uluitoare ale unor mari talente actoricești, toate intr-o emisiune in care discutiile sunt prietenesti si pe intelesul tuturor!

Ovidiu Nicolae Georgescu este profesor universitar doctor la UNATC I. L. Caragiale, la Facultatea de Film. Iar, în viața de zi cu zi, este regizor de filme documentare și de ficțiune.

După 3 Păzește!, Ultimul Zburator și Dirijorul tăcerilor, revine în cinematografe cu Weekend de vis, un lungmetraj care spune povestea unui cuplu de tineri corporatiști. Despre toate câte a făcut aflăm în episodul de azi de CineFAN.podcast.

Vezi episodul mai jos: