În aceasta săptămână, Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu vă invită la un nou episod de CineFAN.podcast - Podcastul Industriei de Film din România, unde îl au ca invitat pe actorul Radu Andrei Micu.

Bine ai venit în lumea magică a cinematografiei, unde filmul devine mai mult decât o simplă experiență de divertisment! CineFan.podcast este podcastul dedicat cinefililor, în care explorăm subiecte fascinante și analizăm povești de viață fascinante!

Alătură-te gazdelor Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu, într-o călătorie captivantă prin universul filmelor și cineaștilor preferați! Fie că ești un cinefil înrăit sau doar un iubitor de povestiri cinematografice, CineFan.podcast îți oferă ocazia să descoperi povești inspiraționale, aspecte vizuale captivante și interpretări uluitoare ale unor mari talente actoricești, toate intr-o emisiune in care discutiile sunt prietenesti si pe intelesul tuturor!

În copilărie, bunicul i-a zis că o să fie artist. Apoi, profesoara de pian i-a spus că actoria e viitorul lui. Și a luat-o pe drumul ăsta. A făcut zeci de roluri în teatru și film, a fost producător, a jucat alături de unii dintre cei mai mari actori de afară.

Și a "rupt gura târgului" în seria Ottoman Rising, de pe Netflix, alături de Daniel Nuță. Întreaga poveste a lui Radu Andrei Micu se dezvăluie într-un nou episod de CineFAN.podcast.

Vezi episodul mai jos: