Mini-vacanța de la începutul lunii iunie vine cu mai multe motive de sărbătoare!

Vreme călduroasă, timp liber de petrecut în familie și cinci zile de filme pentru copii la prețul unic de 10 lei biletul în rețeaua Cineplexx – Băneasa, Titan, Sibiu, Satu-Mare și Târgu-Mureș. Astfel, în perioada 1 - 5 iunie 2023, continuă tradiția de a sărbători Ziua Copilului la cinema cu promoţii de preţ imbatabile.  

Asemenea anilor precedenți, când numeroși părinți și copii au ales cinematograful ca activitate favorită de 1 iunie, adunând astfel record de spectatori în fața marilor ecrane, și anul acesta Cineplexx pregătește cele mai frumoase aventuri la prețul unic de 10 lei, pentru o experiență desăvârșită în familie. 

În promoția Ziua Copilului de 10 care se va desfășura în perioada 1 – 5 iunie sunt incluse cele mai populare filme de familie, din care fac parte: Super Mario Bros. Filmul – varianta dublată în limba română, Aventuri până la Lună și înapoi, Aventurile Inspectorului Sun, Mavka: Zâna Pădurii, Lumea secretă a spiridușilor, Academia Iepurașilor: Paștele e în pericol, Năstrușnicul Motan Maurice, Aventurile lui Pil, Motanul Încălțat: Ultima dorință și Micul Allan: O aventură extraterestră.

Surpriza campaniei vine de la super-aventura Marvel Gardienii Galaxiei: Volumul 3 care va fi disponibilă la prețul de 10 lei de-a lungul celor 5 zile de mini-vacanță în Cineplexx Băneasa, Titan, Sibiu, Satu-Mare și Târgu-Mureș.

Pentru cei care și-au dat întâlnire cu gașca de prieteni, propunerile de la Cineplexx continuă cu premiere mult așteptate, precum: animația Omul-Păianjen: Prin lumea Păianjenului, acțiunea Kandahar cu Gerard Butler, seria de scurt-metraje Din mintea copiilor sau horror-ul Baubaul din imaginația lui Stephen King. 

Programul complet al celor cinci cinematografe, detalii despre campania Ziua Copilului de 10 și bilete pot fi găsite în orice moment pe site-ul www.cineplexx.ro sau în aplicația Cineplexx disponibilă gratuit pe iOS și Android.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania operează în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România.

Al doilea lanț de cinematografe pe piața românească, Cineplexx deține cinci locații – Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.