În aceasta săptămână, Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu vă invită la primul episod din sezonul 3 al CineFAN.podcast - Podcastul Industriei de Film din România, unde îl au ca invitat pe actorul Paul Ipate.

Paul Ipate a vrut să se facă spion de meserie, dar a ajuns unul de ocazie. Ca actor, într-un film. A jucat în comedii, drame, documentare, filme de acțiune și în piese de teatru, alături de actori renumiți, de la care a învățat tainele meseriei. Pe care acum le împărtășește celor mai tineri.

De la Hîrtia va fi albastră (r. Radu Muntean), la serialul O săptămână nebună, sau alte proiecte de succes precum Spioni de ocazie (r. Oana Bujgoi Giurgiu) sau Boss (r. Bogdan Mirică).

Despre toate și despre cel mai nou film în care apare - Tigru (r. Andrei Tănase), în noul episod CineFAN.podcast.

Tigru, scris și regizat de Andrei Tănase, câștigător al premiului Cel mai bun film de debut, secțiunea Zilele Filmului Românesc (TIFF 2023), va putea fi văzut în cinematografele din România, din 29 septembrie.

Filmul este inspirat din fapte reale petrecute la Sibiu în 2011. Vera, medic veterinar la grădina zoologică a unui mic oraș din Transilvania, este măcinată de probleme personale și are o cădere nervoasă. Un tigru evadează, iar aceasta e nevoită să plece în căutarea lui.

Nouă tare ne-a fost dor de invitații noștri și să stăm cu ei la povești! Și, sperăm, și vouă de noi. Și, ca să nu venim cu mâna goală, v-am pregătit, alături de Focus Sat Romania, un cadou frumos. Vedeți în episodul de azi ce și cum. Detalii despre concurs aici.

Mulțumiri gazdelor noastre, Muzeul Recordurilor Românești: https://www.facebook.com/museumofromanianrecords