Assane și Férel au nevoie de ajutor. Fii complicele lor în timp ce explorezi ascunzătoarea lui Assane și îi descoperi secretele.

În această experiență interactivă, poți vizita în detaliu noua ascunzătoare a lui Assane, un cadrul emblematic din Lupin: Partea 3. Interacționează cu elementele prezente (costume, prostetice și alte obiecte iconice din serial) pentru a descoperi conținut exclusiv din culise și, cel mai important, pentru a-l ajuta pe Assane să se pregătească pentru următorul lui jaf.

Vizitează ro.lupinexperience.com și vezi ce a plănuit cel mai căutat gentilom al Franței în partea a treia a seriei Lupin, care va apărea pe Netflix pe 5 octombrie.

Descopera experiența aici.

Despre Lupin: Partea 3:

Nevoit să se ascundă, Assane trebuie să învețe să trăiască departe de soția și de fiul său. Conștient de suferința pe care le-o provoacă, Assane nu mai rezistă și decide să se întoarcă la Paris și să le facă o propunere nebunească, și anume să părăsească Franța și să înceapă o nouă viață în altă parte. Dar fantomele trecutului nu sunt niciodată prea departe și un eveniment neașteptat îi va da toate planurile peste cap.

Serialul este creat de George Kay, în colaborare cu François Uzan și este regizat de Ludovic Bernard, Podz (Daniel Grou) și Xavier Gens, produs de Gaumont.

Distribuția îi include pe: Omar Sy, Ludivine Sagnier, Antoine Gouy, Soufiane Guerrab, Shirine Boutella.

Seria cuprinde 7 episoade de 45 de minute.