Mircea Bravo, regizorul Cristian Ilișuan și actrița Alexandra Spătărelu invită toți cinefilii din Reșița și Caransebeș pe 13 octombrie la evenimentele speciale destinate filmului Nuntă pe bani.

Ecipa filmului se va întâlni cu publicul pe 13 octombrie la Cinema Luna  din Caransebeș, la ora 17:00 și la Cinema Dacia Reșița, ora 19:00: https://bravofilms.ro/cumpara-bilete/.

„Începem proiecțiile speciale prin țară și ne bucurăm să prezentăm în fața publicului munca noastră din ultimul an. Pentru noi e foarte importantă interacțiunea fizică cu oamenii, simțim altfel emoțiile, reușim să vorbim și să surprindem reacții la cald, pe când în online ne limităm doar la numărul de vizualizări și la comentarii, dar nu există aceeași încărcătură ca în realitate. Mulțumim că veniți la cinema și că ne susțineți”, spune Mircea Bravo. 

Presărată cu umor, cu scene romantice și momente provocatoare, comedia regizată de Cristian Ilișuan va amuza publicul de toate vîrstele pentru 96 de minute.

Alături de Mircea Bravo, Nuntă pe bani îi are în distribuție pe o serie de actori talentați, printre care îi amintim pe Alexandra Spătărelu, Bob Rădulescu, Dan Chiorean, Adrian Cucu, Elena Ivanca, Bunica din Chinteni, dar vor fi și apariții din zona de online, cum ar fi Ionuț Rusu și Ioana Chisiu.

Eveniment RESITA: https://www.facebook.com/events/343407738133594

Eveniment CARANSEBES: https://www.facebook.com/events/276355608631697

Nuntă pe bani este produs de Bravo Films, în regia lui Cristian Ilișuan, imaginea e semnată de Andrei Băltărețu-Iancu, sunetul de Daniel Soare și scenografia de Ana Gabriela Lemnaru. Scenariul aparține echipei creative din care fac parte Cristian Ilișuan, Mircea Popa, Tibi Codorean, Cristi Ciui, Andrei Vereștiuc și Sergiu Floroaia.

Filmările la Nuntă pe bani au durat 23 de zile și au avut loc în vara anului trecut.

Doar la cinema aflăm dacă Mircea și partenera lui, Alexandra (Alexandra Spătărelu), vor fi împreună la bine și la rău sau combinațiile îi vor despărți.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi informații, vă invităm să urmăriți paginile noastre de socializare:

Instagram: https://www.instagram.com/nuntapebani_filmul/
Facebook: https://www.facebook.com/nuntapebanifilmul