50 de concurenţi, cu vârste, profesii şi pasiuni diferite, vor lupta pentru visul lor, în Republica Dominicană.

Insula de 1 milion, reality show-ul de aventură cu cea mai mare miză pusă la bataie de o televiziune din România, va aduce publicului, în curând, un spectacol total al naturii umane, într-un roller coaster impresionant de emoţie, competiţie, dinamică socială, într-un peisaj sălbatic, rupt de lume, în îndepărtata Republică Dominicană.

50 de concurenţi cu vârste, profesii, pasiuni diferite se vor arunca în cel mai mare experiment social, ce va duce la un alt nivel modalitatea de a face reality show.  

Unul dintre dintre cei mai apreciaţi oameni de TV din România, Cosmin Cernat, se va afla la Insula de 1 milion, în jungla dominicană, alături de cei 50 de concurenţi, în calitate de prezentator, dar şi de ghid al acestora, într-una dintre cele mai surprinzătoare călătorii.

Cu o experienţă de trei decenii în media, prezentator TV de succes, aflat la cârma unor emisiuni ce au făcut istorie şi au schimbat faţa divertismentului în România, om de radio, comentator sportiv valoros şi intervievator excepţional, observator abil si empatic, Cosmin Cernat va face cunoscut publicului tot ceea ce se întâmplă relevant pe insula de 1 milion şi va fi în permanenţă alături de concurenţi, pe tot parcursul competitiei.

Cu o capacitate extraordinară de a surprinde esenţialul în dinamica evenimentelor, Cosmin Cernat îi va ţine pe telespectatori conectaţi la suprema aventură, pe insula de 1 milion.

Sunt emoţionat să fiu prezentatorul unui format de o asemenea magnitudine. Voi fi alături de cei 50 de concurenţi, în Republica Dominicană, şi sper ca ei să vadă în mine, dincolo de prezentator, pe omul care îi va îndruma în această aventură extraordinară. Îi aşteaptă o experienţă unică într-o viaţă şi sunt mândru să fac şi eu parte din ea. De asemenea, sunt convins că publicul va avea parte de emoţiile atât de aşteptate, de acele trăiri care transformă receptarea unui show de televiziune într-o experienţă inspiraţională, cu totul personală”, a spus Cosmin Cernat.

Cosmin Cernat are experienţa reality show-ului de aventură; la Kanal D, acesta a prezentat cele trei sezoane Exatlon, formatul care a revoluţionat piaţa TV din România încă de la lansarea emisiunii, în ianuarie 2018.

În cadrul acestui super show care a doborât toate recordurile de audienţă şi care a schimbat în România obiceiuri de consum, dar şi stilul de viaţă pentru milioane de oameni, Cosmin Cernat şi-a pus la bătaie calităţile extraordinare de excelent prezentator şi intervievator, dublate de cele de comentator sportiv.          

Reality show-ul în care inteligenţa socială este cea mai puternică armă

Reamintim că în cadrul reality-show-ului de aventură Insula de 1 milion, ce va fi realizat şi difuzat în curând de Kanal D, 50 de concurenţi vor intra într-o competiţie individuală, pentru îndeplinirea celor mai îndrăzneţe visuri.

Aceştia pot deveni bogaţi “peste noapte” dacă depăşesc toate obstacolele ivite şi colectează cele mai multe brăţări de pe insula de 1 milion. La intrarea în concurs fiecare concurent va primi o brăţară în valoare de 20.000 de lei, cele 50 de brăţări valorând împreună 1.000.000 de lei, miza uriaşă a competiţiei. 

Obiectivul concurenţilor este acela de a aduna cât mai multe brăţări pe parcursul concursului, fie câştigând brăţări în cadrul probelor, fie primindu-le “moştenire” de la cei care părăsesc competiţia. Pentru fiecare dintre competitori, inteligenţa socială şi modul în care ştiu să-şi apropie alţi concurenţi vor conta cel mai mult pe parcusul competiţiei. Alianţele, prietenia reprezintă cea mai puternică “armă” pentru a câştiga în această competiţie unică, Insula de 1 milion.

Mai multe informaţii despre show-ul Insula de 1 milion vor fi furnizate în viitorul apropiat pe toate proprietăţile oficiale ale Dogan Media şi prin intermediul comunicatelor de presă.

Despre Cosmin Cernat:

Cosmin Cernat este unul dintre cei mai apreciaţi şi carismatici prezentatori TV şi Radio din România, cu o carieră îndelungată în mass-media, de trei decenii.

La Kanal D, Cosmin Cernat a fost prezentatorul Exatlon, un format care a revoluţionat piaţa media din România încă de la lansarea sa, în ianuarie 2018. În cadrul acestui reality show şi-a activat şi experienţa de comentator sportiv, o latură importantă a carierei sale.

Cosmin Cernat fost comentatorul a zece editii ale Jocurilor Olimpice, printre care Nagano 1998, Sydney 2000 şi Salt Lake City 2002. A comentat, de asemenea, Jocurile Olimpice de vară Tokyo 2020 şi Jocurile Olimpice de Iarna de la Beijing 2002, ambele pentru Eurosport. 

Tot la Kanal D, Cosmin Cernat a prezentat FanArena, emisiune cu o componentă sportivă în care erau dezvăluite culisele Survivor România, un alt format de succes al staţiei.

Cosmin Cernat s-a aflat în atenţia telespectatorilor şi ca prezentator a două formate difuzate simultan la Kanal D2 si Radio Impuls: matinalul “Dimineaţa pe Doi cu Greeg şi Cernat” şi “Invitatul de 12”, două emisiuni care se bucură de succes prin abordarea îndrăzneaţă, ce pune accent pe fuziunea între TV şi Radio.

Îndrăgitul prezentator intra în domeniul mass-media în urmă cu 30 de ani; după ce a lucrat în cadrul departamentului de sport al ziarului “Dimineaţa”, timp de doi ani, Cosmin Cernat ajungea la Televiziunea Română, unde a fost reporter, redactor, editor al ştirilor sportive, comentator sportiv şi prezentator al unor emisiuni de succes precum “Ploaia de stele” sau “Stele de 5 Stele”.

În 2007 intra în echipa Kanal D, imediat după lansarea acestui post TV, ca Redactor Sef al Stirilor sportive, si prezentator al emisiunilor “Fluier final” şi “Fluier de start”. În 2009, Cosmin Cernat a prezentat, tot la Kanal D, emisiunea “Spune-mi preţul”.

Cariera prodigioasă, carisma şi profesionalismul desăvârşit i-au adus lui Cosmin Cernat aprecierea unui public uriaş, de toate vârstele.


Din aceeasi categorie...

Diseară, în Clanul, Sergiu, omul de bază a lui Bebe Măcelaru, e gata să-l trădeze

Diseară, în Clanul, Sergiu, omul de bază a lui Bebe Măcelaru, e gata să-l trădeze

A început numărătoarea înversă! Sunt ultimele episoade din CLANUL și fiecare trebuie să-și găsească drumul și să-și plătească păcatele.

Barbra Streisand va lansa un single pentru serialul The Tattooist of Auschwitz

Barbra Streisand va lansa un single pentru serialul The Tattooist of Auschwitz

SkyShowtime ne eanunță că Barbra Streisand, cântăreață, compozitoare, actriță, scriitoare și regizoare, câștigătoare a premiilor Emmy®, Grammy®, Oscar® și Tony®, a înregistrat o melodie nouă intitulată Love Will Survive, dedicat...

Viasat History difuzează al treilea sezon din seria Bettany Hughes' Treasures of the World

Viasat History difuzează al treilea sezon din seria Bettany Hughes' Treasures of the World

Bettany Hughes, istoric, autor, prezentator și profesor premiat, revine la Viasat History cu un nou sezon al seriei documentare Bettany Hughes: Comori / Bettany Hughes' Treasures of the World. ...

Ana Maria Pal a părăsit Survivor All Stars, iar concurenții rămași vor da, diseară, bătălia Imunității

Ana Maria Pal a părăsit Survivor All Stars, iar concurenții rămași vor da, diseară, bătălia Imunității

Unificarea. Momentul atât de așteptat de către toți cei rămași în competiție.

James Cameron și Paul Rudd ne aduc un serial captivant: Secretele caracatiței

James Cameron și Paul Rudd ne aduc un serial captivant: Secretele caracatiței

Folosesc instrumente, gândesc creativ, comunică cu alte specii și probabil pot visa. Veți putea vedea scene incredibile din viața unor nevertebrate unice în cea mai recentă producție Secretele caracatiței avându-l ca producător executiv pe...

Nimic nu mai este cum a fost în Clanul! Serialul a fost, aseară, în topul preferințelor celor de acasă

Nimic nu mai este cum a fost în Clanul! Serialul a fost, aseară, în topul preferințelor celor de acasă

În episodul de aseară, toate lucrurile au luat o întorsătură neașteptată!

Diseară, are loc UNIFICAREA la Survivor All Stars

Diseară, are loc UNIFICAREA la Survivor All Stars

Au luptat 13 săptămâni cu toate puterile. Au demonstrat că merită să fie printre cei mai buni și au depășit fiecare provocare.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV!

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV!

Au inspirat milioane de români prin gastronomie, au dărâmat granițele bucătăriei de acasă și, cu pasiune, au transformat fiecare farfurie într-o adevărată operă de artă.

SkyShowtime lansează trailerul pentru miniseria A Gentleman in Moscow

SkyShowtime lansează trailerul pentru miniseria A Gentleman in Moscow

Seria limitată, în care joacă Ewan McGregor, este bazată pe romanul bestseller scris de Amor Towlesși va fi disponibilă în exclusivitate pe SkyShowtime din 18 aprilie.

National Geographic ne invită într-o călătorie fascinantă spre viitor odată cu lansarea NASA: Culisele Inovațiilor

National Geographic ne invită într-o călătorie fascinantă spre viitor odată cu lansarea NASA: Culisele Inovațiilor

National Geographic invită telespectatorii într-o călătorie fascinantă spre viitor odată cu lansarea seriei NASA: Culisele Inovațiilor. Premiera documentarului va avea loc pe 16 aprilie, ora 21:00.

Un documentar filmat în România, în premieră la Viasat Nature

Un documentar filmat în România, în premieră la Viasat Nature

Viasat Nature difuzează în premieră luni, 15 aprilie, de la ora 21.00 programul Transilvania: Urșii din spatele casei, un documentar filmat în pădurile din Transilvania, pe urmele celui mai fascinant mamifer omnivor: ursul brun. ...

Premieră Viasat History - Povestea Annei Frank: Capitolul neștiut

Premieră Viasat History - Povestea Annei Frank: Capitolul neștiut

Povestea Annei Frank: Capitolul neștiut / No Asylum: The Untold Chapter of Anne Frank's Story în premieră Viasat History, sâmbătă 13 aprilie.

History Channel pregătește serialul docu-reality Vânătorii de Comori: România

History Channel pregătește serialul docu-reality Vânătorii de Comori: România

HISTORY Channel România, parte din A+E Networks EMEA, anunță o nouă serie docu-reality de șase episoade, intitulată Vânătorii de Comori: România.

Lia - Soţia soţului meu de la Antena 1 a fost reînnoit pentru sezonul 4 și ultimul al seriei

Lia - Soţia soţului meu de la Antena 1 a fost reînnoit pentru sezonul 4 și ultimul al seriei

Vara aceasta, povestea din Camera 609 dezvăluie marele deznodământ.

Bebe Măcelaru mesaj dur pentru Costoiu, diseară, în Clanul

Bebe Măcelaru mesaj dur pentru Costoiu, diseară, în Clanul

Doar câteva ore ne despart de cel de-al 8-lea episod din serialul Clanul, unde lucrurile vor scăpa de sub control.

Star Trek, Jack Ryan şi The Rookie: Feds, în luna aprilie la AXN România

Star Trek, Jack Ryan şi The Rookie: Feds, în luna aprilie la AXN România

Momente pline de adrenalină, eroi din viața reală și noi episoade pline de acțiune, suspans și dramă vor fi difuzate în aprilie la AXN.

The Walking Dead: Daryl Dixon, în premieră la AMC în luna aprilie

The Walking Dead: Daryl Dixon, în premieră la AMC în luna aprilie

Unul dintre cele mai îndrăgite personaje din universul filmelor cu zombi, Daryl Dixon, are parte de propriile aventuri în noul serial în premieră la AMC, începând cu 8 aprilie, de la ora 22:00.

In Memoriam Amza Pellea la Cinemaraton

In Memoriam Amza Pellea la Cinemaraton

Duminică, 07 aprilie, și luni, 08 aprilie, televiziunea Cinemaraton, parte a  Grupului Clever, dedică memoriei lui Amza Pellea 2 zile și 2 nopți cu 25 de filme românești în care marele nostru actor a fost protagonist. ...

Megogo și Warner Bros. Discovery își extind parteneriatul și lansează un nou abonament cu televiziunile HBO și Cinemax

Megogo și Warner Bros. Discovery își extind parteneriatul și lansează un nou abonament cu televiziunile HBO și Cinemax

MEGOGO, un serviciu media specializat în televiziune online, își extinde biblioteca de canale TV.

Marius Manole prezintă o emisiune la Acasă

Marius Manole prezintă o emisiune la Acasă

În luna martie, postul ACASĂ a devenit program generalist, cu un conținut extins publicului larg.

Noaptea Albă a Filmului Românesc, alături de regizorul Corneliu Porumboiu

Noaptea Albă a Filmului Românesc, alături de regizorul Corneliu Porumboiu

În luna aprilie, Noaptea Albă a Filmului Românesc este dedicată unuia dintre cei mai titraţi regizori români contemporani, cu o anvergură internaţională. Corneliu Porumboiu.

Serialul Apples Never Fall / Merele nu cad niciodată, va fi disponibil exclusiv pe SkyShowtime începând cu 23 aprilie

Serialul Apples Never Fall / Merele nu cad niciodată, va fi disponibil exclusiv pe SkyShowtime începând cu 23 aprilie

Noul serial dramă, Apples Never Fall / Merele nu cad niciodată, va fi disponibil pentru vizionare exclusiv pe platforma SkyShowtime începând cu data de 23 aprilie.

DIVA ne aduce Festivalul de iubire al primăverii

DIVA ne aduce Festivalul de iubire al primăverii

Fiți pregătiți să călătoriți în locuri însorite și să găsiți iubirea adevărată în fiecare weekend de la 16:00!

O nouă seară dificilă pentru Faimoși, după ce au pierdut Imunitatea, la Survivor All Stars

O nouă seară dificilă pentru Faimoși, după ce au pierdut Imunitatea, la Survivor All Stars

Lupți. Zi de zi. Pentru victorii care aduc recompense, dar în special pentru cele care aduc Imunitatea.

Noutățile lunii aprilie 2024 în AntenaPLAY

Noutățile lunii aprilie 2024 în AntenaPLAY

AntenaPLAY continuă să le ofere abonaţilor o gamă variată de conținut și în luna aprilie, incluzând o colecție impresionantă de filme, seriale și competiții sportive, menite să satisfacă orice preferințe. ...