Noul tip de abonament va fi disponibil consumatorilor din toate cele peste 20 de piețe ale SkyShowtime începând cu 23 aprilie 2024.

Abonamentul Standard cu reclame evidențiază angajamentul SkyShowtime de a oferi un raport calitate-preț excelent, având un portofoliu bogat, care cuprinde unele dintre cele mai bune producții de divertisment din lume

SkyShowtime, reședința exclusivă a universului Yellowstone (toate sezoanele din Yellowstone, 1883 și 1923), se pregătește să lanseze noi filme și seriale precum: Mary & George, Oppenheimer, Star Trek: Discovery și The Tattooist of Auschwitz - toate disponibile în curând

SkyShowtime anunță astăzi lansarea unui nou tip de abonament susținut de publicitate - Standard cu reclame - care va face parte din oferta platformei, alături de abonamentul existent, abonament ce va fi redenumit Standard Plus. Standard cu reclame va include publicitate, în timp ce Standard Plus rămâne fără reclame. Abonamentul Standard cu reclame va fi disponibil începând cu 23 aprilie.

Noul pachet de abonament oferă o opțiune de divertisment și mai accesibilă pentru întreaga familie. Standard cu reclame include toate filmele de succes ale SkyShowtime, seriale noi, în exclusivitate, precum și producții originale locale la un preț avantajos.

Noul abonament Standard cu reclame va fi lansat în toate cele peste 20 de piețe ale SkyShowtime, inclusiv Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Norvegia, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia.

Astfel, SkyShowtime este primul mare serviciu de streaming care a lansat un abonament susținut de reclame pe toate piețele sale.

Monty Sarhan, CEO-ul SkyShowtime a declarat: „SkyShowtime și-a propus să ofere, întotdeauna, divertisment de calitate la un preț avantajos. Continuăm să investim în a le oferi consumatorilor de pe piețele noastre cele mai bune producții de la Hollywood, precum și un conținut local interesant. Și odată cu lansarea noului nostru abonament susținut de reclame, SkyShowtime continuă să fie lider în ceea ce privește valoarea, oferindu-le consumatorilor opțiunea unui divertisment mai accesibil pentru întreaga familie. Abonamentul Standard cu reclame oferă același divertisment de succes regăsit în abonamentul nostru Standard Plus, la un preț atractiv. Ne bucurăm să le oferim consumatorilor de pe toate piețele noastre mai multe opțiuni și prețuri grozave.”

Fiind locul noilor lansări, atât de la Paramount Pictures cât și de la Universal Pictures, SkyShowtime va difuza în premieră și mai multe filme importante, găzduind cele mai importante titluri din box office-ul de la Hollywood.

Dintre blockbusterele care au fost și vor fi lansate se numără: Asteroid City în regia lui Wes Anderson, Mission: Impossible – Dead Reckoning, câștigătorul premiului Golden Globe Oppenheimer, PAW Patrol: The Mighty Movie și Țestoasele Ninja Adolescente: Atacul mutanților.

În lista SkyShowtime de programe noi, originale și în exclusivitate care vor fi difuzate în 2024 se numără: A Gentleman in Moscow, Apples Never Fall, Bargain, HALO (S2), Knuckles, Lawmen: Bass Reeves, Mary & George, Sexy Beast, Star Trek: Discovery (S1-5), Ted, The Curse, The Family Stallone (S2), The Tattooist of Auschwitz și Veronika.

SkyShowtime continuă să investească în oferta sa de producții locale. În 2024, abonații vor avea acces la o listă și mai amplă de seriale și filme produse local, în Danemarca, Finlanda, Țările de Jos, Norvegia, Polonia, Spania, Suedia și România.

Dispunând de mii de ore de divertisment de calitate pentru întreaga familie, abonații SkyShowtime au acces la seriale noi și în exclusivitate, originale, filme premiate, conținut pentru copii și familie și o selecție de titluri emblematice, dar și serii complete de la Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock - toate difuzate într-un singur loc.

Abonamentul SkyShowtime Standard cu reclame (3,99 € pe lună) și abonamentul Standard Plus (5,99 € pe lună) vor fi disponibile direct pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului web, începând din 23 aprilie.

Detalii privind prețul

Standard (până la 22 aprilie 2024) = 3,99 €

Standard Plus (de la 23 aprilie 2024) = 5,99 €

Standard cu reclame (de la 23 aprilie 2024) = 3,99 €

Standard anual cu reclame (de la 23 aprilie 2024) = 30,99 €

Standard anual Plus (de la 23 aprilie 2024) = 46,99 €

A Gentleman in Moscow

În filmul A Gentleman in Moscow , Ewan McGregor (franciza Star Wars, Halston, Trainspotting) joacă rolul contelui Alexander Rostov care, în urma Revoluției Ruse, constată că trecutul său aristocratic îl plasează de partea „greșită" a istoriei. Cruțat de la execuție, el este obligat de un tribunal sovietic să locuiască în mansarda opulentului Hotel Metropol, și amenințat cu moartea dacă va mai ieși vreodată afară. Pe măsură ce anii trec și unele dintre cele mai zbuciumate episoade din istoria Rusiei au loc în fața hotelului, situația precară a lui Rostov îi oferă acces spre o lume mult mai mare, cea a descoperirilor emoționale. În timp ce își clădește o viață nouă închis între zidurile hotelului, Rostov descoperă adevărata valoare a prieteniei, a familiei și a iubirii.

Apples Never Fall

Având la bază romanul care s-a clasat în topul vânzărilor New York Times, scris de Liane Moriarty, Apples Never Fall prezintă povestea familiei Delaney, aparent perfectă. Foștii antrenori de tenis Stan (Sam Neill) și Joy (Annette Bening) și-au vândut afacerea de succes, o școală de tenis, și sunt gata să se bucure de anii liniștiți de pensie. Abia așteaptă să petreacă timp cu cei patru copii ai lor ajunși la maturitate (Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan-Turner, Essie Randles), dar totul se schimbă când o tânără rănită le bate la ușă, aducând cu ea un entuziasm de care le era dor. Dar când Joy dispare brusc, copiii ei sunt nevoiți să reevalueze pretinsa căsătorie perfectă a părinților lor, iar cele mai întunecate secrete ale familiei încep să iasă la iveală.

Asteroid City

Asteroid City este un punct pe hartă, un oraș din deșertul sud-vestului american. Este anul 1955. Cele mai mari atracții ale orașului sunt un crater imens de meteoriți și observatorul astronomic din apropiere. În acest weekend, armata și astronomii îi întâmpină pe cinci copii premiați pentru știință, care vin să-și expună invențiile. Peste dealuri, nu foarte departe, se văd norii în formă de ciupercă ai testelor nucleare. Scena se regăsește în cel mai nou film al lui Wes Anderson, o comedie fascinantă, uluitor de creativă și plină-ochi cu imagini captivante, la fel de profundă ca oricare dintre producțiile precedente ale lui Anderson. În rolurile principale: Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Edward Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Hope Davis, Stephen Park, Rupert Friend, Maya Hawke, Steve Carell, Matt Dillon, Hong Chau, Willem Dafoe, Margot Robbie, Tony Revolori, Jake Ryan și Jeff Goldblum. 

Bargain

În Bargain joacă actorii Jin Sun-kyu (Extreme Job), Jun Jong-seo (Money Heist: Korea) și Chang Ryul (My Name). Filmul este o adaptare a scurtmetrajului cu același nume, în regia lui Lee Chung-hyun, lansat în 2015. În Bargain, bărbații sunt ademeniți într-un hotel izolat, sub pretextul unor întâlniri erotice, însă ajung să fie prinși în capcana unei rețele de traficanți, unde organele lor sunt scoase la licitație. După un cutremur violent, victimele, traficanții și cumpărătorii sunt cu toții blocați în clădirea care este pe punctul de a se prăbuși. Izolați de lumea exterioară, ei trebuie să lupte pentru a supraviețui cu orice preț.

HALO (S2)

De la creatorul și producătorul executiv David Wiener (Brave New World), serialul are loc în universul care a debutat în 2001, odată cu lansarea primului joc Halo pentru Xbox®. Adaptarea cinematografică prezintă un conflict epic din secolul al XXVI-lea între umanitate și o amenințare extraterestră cunoscută sub numele de Convenant. Serialul HALO reunește povești profund personale cu acțiune, aventură și o imagine fantastică asupra viitorului.

Knuckles 

Knuckles este primul serial TV din lumea cinematografică în expansiune a lui Sonic the Hedgehog. Noul serial live-action îl prezintă pe Knuckles într-o călătorie de auto-descoperire, amuzantă și plină de acțiune, în timp ce acesta acceptă să-l antreneze pe ucenicul său Wade și să-l învețe metodele războinicului Echidna. Cronologic, serialul are loc între filmele Sonic the Hedgehog 2 și Sonic the Hedgehog 3, marcând următorul capitol al acestei francize de succes.

Alături de Idris Elba care interpretează rolul personajului principal, Knuckles, Adam Pally își reia rolul din franciză, Wade Whipple. În distribuția serialului Knuckles revin actorii Edi Patterson (The Righteous Gemstones), Julian Barratt (Mindhorn), Scott Mescudi (Don't Look Up), Ellie Taylor (Ted Lasso), alături de invitatul vedetă Rory McCann (Game of Thrones). De asemenea, Tika Sumpter apare din nou în rolul lui Maddie.

Lawmen: Bass Reeves

Lawmen: Bass Reeves este cel de-al șaptelea serial al lui Taylor Sheridan, nominalizat la Oscar®. Dezvăluind povestea nespusă a celui mai legendar om al legii din vechiul Vest Sălbatic, Lawmen: Bass Reeves prezintă călătoria lui Reeves (Oyelowo) și ascensiunea sa, de la sclav până la polițist, fiind primul șerif de culoare din cadrul forțelor americane aflate la vest de Mississippi. În ciuda faptului că a arestat peste 3.000 de infractori în timpul carierei sale, insigna sa a cântărit greu și a avut o încărcătură morală și spirituală asupra familiei sale iubite.

Mary & George

Cu Julianne Moore (Still Alice, Far From Heaven), câștigătoarea premiilor Oscar și BAFTA, alături de Nicholas Galitzine (Cinderella, Purple Hearts) și Tony Curran (Mayflies, Your Honour) în rolurile principale,Mary & George este inspirat din incredibila poveste reală a lui Mary Villiers, care l-a crescut pe atrăgătorul și carismaticul său fiu, George, cu scopul ca acesta să-l seducă pe regele James I și să devină puternicul său amant. Punând la cale intrigi scandaloase, cei doi și-au croit un drum care a pornit cu modestie, până când au devenit cele mai bogate, cu cele mai multe titluri și mai influente persoane din istoria curții engleze. Iar, când Anglia s-a aflat sub amenințarea unei invazii spaniole și protestatarii au ieșit în stradă pentru a-l denunța pe rege, miza a fost și mai mare. Fără scrupule, înarmată cu o voință politică de oțel, Mary s-a căsătorit din interes pentru a avansa pe plan social, a mituit politicieni, a bătut palma cu criminali și a pătruns până în mijlocul clasei aristocraților, devenind parte din aceasta.

Mary & George este o psihodramă istorică extrem de curajoasă despre o mamă și fiul său imoral care au complotat, sedus și chiar ucis pentru a cuceri curtea Angliei și patul regelui James I.

Misiune: Impossible – Dead Reckoning

În Misiune: Impossible – Dead Reckoning, Ethan Hunt (Tom Cruise) și echipa sa pornesc în cea mai periculoasă misiune de până acum: trebuie să găsească o nouă armă înfricoșătoare, care poate amenința întreaga umanitate în cazul în care ajunge pe mâini greșite. Sunt în joc controlul asupra viitorului și soarta întregii omeniri, iar forțele întunecate din trecutul lui Ethan se apropie, astfel că începe o cursă mortală în jurul lumii. Confruntat cu un inamic misterios și atotputernic, Ethan este forțat să ia în calcul faptul că nimic nu contează mai mult decât misiunea lui – nici măcar viețile celor la care ține cel mai mult.

Oppenheimer

Emblematicul cineast Christopher Nolan (The Dark Knight Trilogy, Interstellar, Tenet și Inception) a realizat prima sa dramă biografică despre rolul fizicianului genial J. Robert Oppenheimer în crearea bombei atomice și despre paradoxul cutremurător generat de descoperirea sa: acela de a pune în pericol lumea pentru a o salva. Cu Cillian Murphy în rolul legendarului om de știință, această poveste memorabilă beneficiază de o distribuție extraordinară de vedete precum Robert Downey Jr., Matt Damon, Emily Blunt, Josh Hartnett, Florence Pugh, Josh Peck și Rami Malek, câștigător al premiului Oscar®.

PAW Patrol: The Mighty Movie

Un meteorit fermecat se prăbușește în Orașul Aventurii, oferindu-le cățeilor PAW Patrol puteri extraordinare și transformându-i în super-căței! Pentru Skye, cel mai mic membru al echipei, noile puteri sunt un vis devenit realitate. Dar lucrurile iau o întorsătură urâtă atunci când rivalul puilor Humdinger iese din închisoare și face echipă cu un om de știință nebun pentru a le fura superputerile. Soarta Orașului Aventurii atârnă de un fir de ață. Super-cățeii trebuie să-i oprească pe răufăcători până nu este prea târziu, iar Skye înțelege că până și cel mai mic cățeluș poate face diferența.

Sexy Beast

James McArdle (Mare of Easttown, Angels in America) joacă rolul lui Gal Dove, iar Emun Elliott (The Rig, The Gold) îl interpretează pe Don Logan – cei mai buni prieteni și hoți din provincie care duc o viață prosperă în estul Londrei anilor '90. Sarah Greene (Bad Sisters, Normal People) o interpretează pe Deedee Harrison, o vedetă fascinantă din filme pentru adulți, ale cărei obiective de a-și ține sub control propriul destin și povestea de dragoste cu Gal Dove o pun în pericol. Stephen Moyer (Shots Fired, True Blood) este Teddy Bass, un personaj viclean și periculos, în ascensiune în lumea mafiotă, care îi atrage pe Gal și Don în rețeaua sa de criminali, iar Tamsin Greig (Episodes, Friday Night Dinner) este Cecilia, formidabila soră mai mare al lui Don, care suferă de posesivitate patologică.

Star Trek: Discovery (S1-5)

Al cincilea și ultimul sezon din Star Trek: Discovery îi prezintă pe Căpitanul Burnham și echipajul U.S.S. Discovery în timp ce descoperă un mister care îi va trimite într-o aventură epică prin galaxie, în căutarea unei forțe străvechi, a cărei existență a fost ascunsă în mod deliberat, timp de secole. Dar mai sunt și alții plecați la vânătoare... inamici periculoși, disperați să pună mâna pe trofeu doar pentru ei, care vor face totul pentru a-l obține. Din distribuția sezonului cinci fac parte Sonequa Martin-Green (Căpitanul Michael Burnham), Doug Jones (Saru), Anthony Rapp (Paul Stamets), Mary Wiseman (Sylvia Tilly), Wilson Cruz (Dr. Hugh Culber), David Ajala (Cleveland "Book" Booker), Blu del Barrio (Adira) și Callum Keith Rennie (Rayner). Sezonul cinci le include, de asemenea, pe vedetele invitate Elias Toufexis (L’ak) și Eve Harlow (Moll).

Ted

În acest serial prequel al filmelor Ted acțiunea se petrece în 1993, când momentul de glorie al ursului Ted (Seth MacFarlane) a trecut. Acum locuiește acasă, în Framingham, Massachusetts, împreună cu cel mai bun prieten al său, John Bennett (Max Burkholder), în vârstă de 16 ani, cu părinții acestuia, Matty și Susan (Scott Grimes și Alanna Ubach) și cu verișoara Blaire (Giorgia Whigham). Chiar dacă Ted poate avea o influență negativă asupra lui John, în cele din urmă, el este un prieten loial, dispus să facă orice pentru prietenia lor.

Țestoasele Ninja Adolescente: Atacul mutanților

După ce au fost la adăpost de umanitate pentru mulți ani, frații Turtle și-au propus să cucerească inimile newyorkezilor grație unor acte de eroism. Dar legăturile de familie sunt puse la încercare atunci când adolescenții intră într-o confruntare dificilă cu o misterioasă organizație criminală.

The Curse

Co-creat, produs executiv și scris în colaborare de Benny Safdie și Nathan Fielder,The Curse spune povestea lui Whitney și Asher Siegel, un cuplu de proaspăt căsătoriți care încearcă să dea viață viziunii unei locuințe ecologice în mica comunitate din Española, New Mexico. Eforturile lor se complică atunci când Dougie, un producător excentric de emisiuni tip reality show, vede o oportunitate în povestea lor. Pe măsură ce serialul se derulează, cuplul se trezește prins într-o rețea misterioasă de zone gri etice și morale, în timp ce încearcă să-și mențină relația pe linia de plutire. În serial joacă Emma Stone (La La Land, The Favourite), Fielder (The Rehearsal) și Safdie (Oppenheimer). Printre vedetele invitate se numără Barkhad Abdi, nominalizat la Oscar, Corbin Bernsen, nominalizat la Emmy® și Constance Shulman.

The Family Stallone (S2)

După ce a interpretat unele dintre cele mai legendare personaje din istoria cinematografiei, Sylvester Stallone, de trei ori nominalizat la Oscar, permite accesul camerelor în intimitatea căminului său, unde joacă cel mai important rol al vieții sale: cel de părinte. Noul serial în care apare Stallone, alături de cele trei fiice și soția sa, oferă o perspectivă unică asupra uneia dintre cele mai faimoase familii de la Hollywood.

The Tattooist of Auschwitz

The Tattooist of Auschwitz este povestea lui Lali (Jonah Hauer-King), un evreu slovac care a fost deportat la Auschwitz-Birkenau în 1942, în lagărul de concentrare unde au fost uciși milioane de evrei în timpul Holocaustului.

La scurt timp după sosire, a fost distribuit la Tatuatori, însărcinat să imprime numerele de identificare pe brațele colegilor prizonieri. Într-o zi, o întâlnește pe Gita (Anna Próchniak), în timp ce îi tatua numărul de încarcerare pe braț. Se îndrăgostesc la prima vedere și astfel începe povestea lor curajoasă, memorabilă și emoționantă. Aflați sub paza permanentă a unui ofițer SS nazist, instabil, Baretzki (Jonas Nay), Lali și Gita sunt hotărâți să se țină unul pe celălalt în viață.

60 de ani mai târziu, Lali (Harvey Keitel) o întâlnește pe Heather Morris (Melanie Lynskey), o scriitoare aflată la început de drum. Văduv de curând, Lali își găsește curajul să spună lumii povestea lui. În timp ce își destăinuie trecutul lui Heather, Lali, ajuns la 80 de ani, se confruntă cu fantomele traumatizante ale tinereții sale și retrăiește amintirile iubirii într-unul dintre cele mai îngrozitoare locuri din lume.

Veronika 

Superstarurile cinematografiei nordice Alexandra Rapaport (Honour, Little Did I Know) și Tobias Santelmann (Those Who Kill; Point Break) joacă în acest thriller polițist inovator, cu elemente supranaturale. Scenariul seriei formată din opt episoade este scris de Katja Juras și Anna Lindblom (Gåsmamman) și regizat de apreciatul cineast Jonas Alexander Arnby (War of the Worlds).

Veronika Gren (Alexandra Rapaport) este o polițistă introvertită, mamă a doi copii, cu un trecut complicat și o dependență de medicamente. Când vede un băiat mort în parcarea unui spital, inițial își pune la îndoială propria sănătate mintală. Dar viziunile următoare o fac să-și dea seama că se află față în față cu victimele unor crime nerezolvate - și că în trecutul ei se află soluția pentru a le face acestora dreptate și pentru a-l prinde pe ucigaș, încă în libertate.

Despre SkyShowtime

SkyShowtime este cel mai nou serviciu de streaming din Europa. O asociere a Comcast și Paramount Global, SkyShowtime reunește cele mai bune programe de divertisment de la Hollywood și locale.

Începând cu filme și seriale originale de la brandurile emblematice Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock, până la seriale SkyShowtime Originals, SkyShowtime este noua casă a divertismentului premium din Europa.

Lansat în 2023 pe toate piețele pe care este prezent, SkyShowtime este disponibil în: Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia. Serviciul este disponibil prin intermediul unor furnizori de televiziune selectați pe anumite piețe, și pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, televizoare LG, televizoare inteligente Samsung și pe internet. 


Din aceeasi categorie...

Diseară, în Clanul, Sergiu, omul de bază a lui Bebe Măcelaru, e gata să-l trădeze

Diseară, în Clanul, Sergiu, omul de bază a lui Bebe Măcelaru, e gata să-l trădeze

A început numărătoarea înversă! Sunt ultimele episoade din CLANUL și fiecare trebuie să-și găsească drumul și să-și plătească păcatele.

Barbra Streisand va lansa un single pentru serialul The Tattooist of Auschwitz

Barbra Streisand va lansa un single pentru serialul The Tattooist of Auschwitz

SkyShowtime ne eanunță că Barbra Streisand, cântăreață, compozitoare, actriță, scriitoare și regizoare, câștigătoare a premiilor Emmy®, Grammy®, Oscar® și Tony®, a înregistrat o melodie nouă intitulată Love Will Survive, dedicat...

Viasat History difuzează al treilea sezon din seria Bettany Hughes' Treasures of the World

Viasat History difuzează al treilea sezon din seria Bettany Hughes' Treasures of the World

Bettany Hughes, istoric, autor, prezentator și profesor premiat, revine la Viasat History cu un nou sezon al seriei documentare Bettany Hughes: Comori / Bettany Hughes' Treasures of the World. ...

Ana Maria Pal a părăsit Survivor All Stars, iar concurenții rămași vor da, diseară, bătălia Imunității

Ana Maria Pal a părăsit Survivor All Stars, iar concurenții rămași vor da, diseară, bătălia Imunității

Unificarea. Momentul atât de așteptat de către toți cei rămași în competiție.

James Cameron și Paul Rudd ne aduc un serial captivant: Secretele caracatiței

James Cameron și Paul Rudd ne aduc un serial captivant: Secretele caracatiței

Folosesc instrumente, gândesc creativ, comunică cu alte specii și probabil pot visa. Veți putea vedea scene incredibile din viața unor nevertebrate unice în cea mai recentă producție Secretele caracatiței avându-l ca producător executiv pe...

Nimic nu mai este cum a fost în Clanul! Serialul a fost, aseară, în topul preferințelor celor de acasă

Nimic nu mai este cum a fost în Clanul! Serialul a fost, aseară, în topul preferințelor celor de acasă

În episodul de aseară, toate lucrurile au luat o întorsătură neașteptată!

Diseară, are loc UNIFICAREA la Survivor All Stars

Diseară, are loc UNIFICAREA la Survivor All Stars

Au luptat 13 săptămâni cu toate puterile. Au demonstrat că merită să fie printre cei mai buni și au depășit fiecare provocare.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV!

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV!

Au inspirat milioane de români prin gastronomie, au dărâmat granițele bucătăriei de acasă și, cu pasiune, au transformat fiecare farfurie într-o adevărată operă de artă.

SkyShowtime lansează trailerul pentru miniseria A Gentleman in Moscow

SkyShowtime lansează trailerul pentru miniseria A Gentleman in Moscow

Seria limitată, în care joacă Ewan McGregor, este bazată pe romanul bestseller scris de Amor Towlesși va fi disponibilă în exclusivitate pe SkyShowtime din 18 aprilie.

National Geographic ne invită într-o călătorie fascinantă spre viitor odată cu lansarea NASA: Culisele Inovațiilor

National Geographic ne invită într-o călătorie fascinantă spre viitor odată cu lansarea NASA: Culisele Inovațiilor

National Geographic invită telespectatorii într-o călătorie fascinantă spre viitor odată cu lansarea seriei NASA: Culisele Inovațiilor. Premiera documentarului va avea loc pe 16 aprilie, ora 21:00.

Un documentar filmat în România, în premieră la Viasat Nature

Un documentar filmat în România, în premieră la Viasat Nature

Viasat Nature difuzează în premieră luni, 15 aprilie, de la ora 21.00 programul Transilvania: Urșii din spatele casei, un documentar filmat în pădurile din Transilvania, pe urmele celui mai fascinant mamifer omnivor: ursul brun. ...

Premieră Viasat History - Povestea Annei Frank: Capitolul neștiut

Premieră Viasat History - Povestea Annei Frank: Capitolul neștiut

Povestea Annei Frank: Capitolul neștiut / No Asylum: The Untold Chapter of Anne Frank's Story în premieră Viasat History, sâmbătă 13 aprilie.

History Channel pregătește serialul docu-reality Vânătorii de Comori: România

History Channel pregătește serialul docu-reality Vânătorii de Comori: România

HISTORY Channel România, parte din A+E Networks EMEA, anunță o nouă serie docu-reality de șase episoade, intitulată Vânătorii de Comori: România.

Lia - Soţia soţului meu de la Antena 1 a fost reînnoit pentru sezonul 4 și ultimul al seriei

Lia - Soţia soţului meu de la Antena 1 a fost reînnoit pentru sezonul 4 și ultimul al seriei

Vara aceasta, povestea din Camera 609 dezvăluie marele deznodământ.

Bebe Măcelaru mesaj dur pentru Costoiu, diseară, în Clanul

Bebe Măcelaru mesaj dur pentru Costoiu, diseară, în Clanul

Doar câteva ore ne despart de cel de-al 8-lea episod din serialul Clanul, unde lucrurile vor scăpa de sub control.

Star Trek, Jack Ryan şi The Rookie: Feds, în luna aprilie la AXN România

Star Trek, Jack Ryan şi The Rookie: Feds, în luna aprilie la AXN România

Momente pline de adrenalină, eroi din viața reală și noi episoade pline de acțiune, suspans și dramă vor fi difuzate în aprilie la AXN.

The Walking Dead: Daryl Dixon, în premieră la AMC în luna aprilie

The Walking Dead: Daryl Dixon, în premieră la AMC în luna aprilie

Unul dintre cele mai îndrăgite personaje din universul filmelor cu zombi, Daryl Dixon, are parte de propriile aventuri în noul serial în premieră la AMC, începând cu 8 aprilie, de la ora 22:00.

In Memoriam Amza Pellea la Cinemaraton

In Memoriam Amza Pellea la Cinemaraton

Duminică, 07 aprilie, și luni, 08 aprilie, televiziunea Cinemaraton, parte a  Grupului Clever, dedică memoriei lui Amza Pellea 2 zile și 2 nopți cu 25 de filme românești în care marele nostru actor a fost protagonist. ...

Megogo și Warner Bros. Discovery își extind parteneriatul și lansează un nou abonament cu televiziunile HBO și Cinemax

Megogo și Warner Bros. Discovery își extind parteneriatul și lansează un nou abonament cu televiziunile HBO și Cinemax

MEGOGO, un serviciu media specializat în televiziune online, își extinde biblioteca de canale TV.

Marius Manole prezintă o emisiune la Acasă

Marius Manole prezintă o emisiune la Acasă

În luna martie, postul ACASĂ a devenit program generalist, cu un conținut extins publicului larg.

Noaptea Albă a Filmului Românesc, alături de regizorul Corneliu Porumboiu

Noaptea Albă a Filmului Românesc, alături de regizorul Corneliu Porumboiu

În luna aprilie, Noaptea Albă a Filmului Românesc este dedicată unuia dintre cei mai titraţi regizori români contemporani, cu o anvergură internaţională. Corneliu Porumboiu.

Serialul Apples Never Fall / Merele nu cad niciodată, va fi disponibil exclusiv pe SkyShowtime începând cu 23 aprilie

Serialul Apples Never Fall / Merele nu cad niciodată, va fi disponibil exclusiv pe SkyShowtime începând cu 23 aprilie

Noul serial dramă, Apples Never Fall / Merele nu cad niciodată, va fi disponibil pentru vizionare exclusiv pe platforma SkyShowtime începând cu data de 23 aprilie.

DIVA ne aduce Festivalul de iubire al primăverii

DIVA ne aduce Festivalul de iubire al primăverii

Fiți pregătiți să călătoriți în locuri însorite și să găsiți iubirea adevărată în fiecare weekend de la 16:00!

O nouă seară dificilă pentru Faimoși, după ce au pierdut Imunitatea, la Survivor All Stars

O nouă seară dificilă pentru Faimoși, după ce au pierdut Imunitatea, la Survivor All Stars

Lupți. Zi de zi. Pentru victorii care aduc recompense, dar în special pentru cele care aduc Imunitatea.

Noutățile lunii aprilie 2024 în AntenaPLAY

Noutățile lunii aprilie 2024 în AntenaPLAY

AntenaPLAY continuă să le ofere abonaţilor o gamă variată de conținut și în luna aprilie, incluzând o colecție impresionantă de filme, seriale și competiții sportive, menite să satisfacă orice preferințe. ...