Astăzi, Netflix a lansat trailerul pentru The Gentlemen, un nou serial de Guy Ritchie. Serialul cu actorul nominalizat la Emmy, Theo James, va fi lansat pe 7 martie 2024.

În The Gentlemen, Eddie Horniman (Theo James) moștenește pe neașteptate vastele domenii rurale ale tatălui său. Spre stupoarea lui, va afla că ele sunt parte dintr-un imperiu al cannabisului. În plus, o serie de personaje deloc prietenoase din lumea interlopă britanică își doresc o parte din operațiune. Hotărât să își salveze familia din ghearele lor, Eddie încearcă să îi învingă cu propriile arme. Dar cum socoteala de-acasă nu se potrivește mereu cu cea din târg, pe măsură ce se afundă în lumea criminalității, începe să îi cam prindă gustul.

Serialul este plasat în lumea filmului The Gentlemen, cu o distribuție cu totul nouă, combinând actori de la Hollywood și legende britanice de film și televiziune. Serialul vine cu o perspectivă profundă în lumea criminalității și cu o nouă poveste captivantă.

Din distribuția The Gentlemen fac parte:

THEO JAMES în rolul lui EDDIE HORNIMAN - „The Duke”

Eddie este al doilea fiu al ducelui de Halstead și, ca atare, nu s-a așteptat niciodată să moștenească nimic. De aceea și-a creat el însuși drumul în viață, excelând la Sandhurst și obținând gradul de căpitan în armata britanică. Dar când tatăl său moare brusc, stipulând în testament că titlul său și cei 15.000 de acri de pământ vor reveni celui de-al doilea fiu, și nu primului născut, viața lui Eddie ia o turnură fundamentală. Este un rol pe care nu și l-a dorit niciodată și care poate nu a făcut niciodată parte din el, dar treptat Eddie va fi din ce în ce mai confortabil în pielea tatălui său. În timp ce Eddie se luptă cu responsabilitățile neortodoxe care vin odată cu deținerea acestei proprietăți, caracterul său va fi testat mai mult ca niciodată.

KAYA SCODELARIO în rolul lui SUSIE GLASS - „The Boss”

Elegantă într-un mod relaxat, sardonică și moștenind o parte din franchețea lui Bobby Glass, Susie supraveghează organizația criminală a tatălui ei în numele lui. Susie este un cameleon, de la sălile de box din centrul orașului până la evenimente ale înaltei societăți, există puține locuri în care nu se poate încadra perfect. Ea folosește o combinație de rafinament și sofisticare pentru a remedia orice îndoială care ar putea aparea pe traseul afacerilor lui Bobby, dar când Eddie începe să-i facă probleme, răbdarea ei piere rapid. Susie începe încet să vadă rațiunea interesului tatălui ei pentru acest tânăr întreprinzător, pe măsură ce relația dintre ea și Eddie se dezvoltă pe parcursul seriei. Cu toate acestea, atunci când familia Glass pune o presiune din ce în ce mai mare pe ea, prioritățile ei sunt din ce în ce mai clare.

DANIEL INGS în rolul lui FREDDY HORNIMAN - „The Liability”

Freddy a știut întotdeauna că el este moștenitorul moșiei Halstead, motiv pentru care nu a reușit niciodată nimic. Viața lui până în prezent a fost un flux neînsemnat de petreceri, consum de droguri și necazuri în afaceri. El este Anti-Midas, tot ceea ce atinge se transformă în praf și datorii. Când descoperă că moștenirea sa a fost transmisă fratelui său mai mic, în inteioriul lui Freddy se produce o fisură pe care nicio cantitate de cocaină nu o poate umple. Freddy este lipsit de scop și se sprijină și mai mult pe impulsivitatea și reactivitatea lui. Dar când elementele criminale de la Halstead încep să se infiltreze în viețile familiei, o scânteie creativă începe să pâlpâie în Freddy: aceasta ar putea fi șansa lui.

VINNIE JONES în rolul lui GEOFF SEACOMBE - „The Gamekeeper”

Geoff este paznicul din Halstead Manor. El cunoaște fiecare centimetru al proprietății și este foarte preocupat de pământ, precum și de amalgamul de creaturi care se tot plimbă pe acolo. Stoic, neclintit și loial familiei Horniman, Geoff este mândru să-și cunoască locul în structura societății și respectă mereu limita dintre viața de familie și viața personală. Geoff simte o tristețe mocnită, din cauza unui secret pe care l-a păstrat de mulți ani, și cu toate acestea, pe măsură ce Eddie învață să facă față activității ilicite de pe terenul Halstead, Geoff își va arăta disponibilitatea permanentă Ducelui.

JOELY RICHARDSON în rolul lui LADY SABRINA - „The Matriarch”

Sabrina Horniman, mama lui Eddie, este ducesa văduvă de Halstead. Curajoasă și sinceră, ea emană o gentilețe maternă mai rece. Deși initial ar putea părea că provine parte dintr-o așezare tipică de la țară, acesta este un front pentru un trecut mai desfrânat și un simț al umorului mai sarcastic. Este mai tot timpul cea mai inteligentă persoană din grup, dar cu foarte puțină nevoie să dovedească acest lucru, Sabrina devine din ce în ce mai preocupată de pericolul pe care Eddie îl întâlnește în timp ce se încurcă cu tot felul de situații periculoase. Deși s-ar putea spune că există părți din viața Sabrinei pe care familia ei nu le cunoaște încă, Sabrina este hotărâtă în a-și sprijini toți copiii cu o discreție învățată în anii pentrecuți alături de tatăl lor.

GIANCARLO ESPOSITO în rolul UNCHIULUI STAN - „Americanul”

Stanley Johnston A.K.A Unchiul Stan este un american extravagant și bogat, dar totuși nu este comerciantul și distribuitorul arhetipic de metamfetamine. Unchiul Stan este obsedat de istoria, iconografia și arhitectura aristocrației britanice. Își păstrează un aer serviabil, inspiră un aer regal european și practic locuiește în cel mai exclusivist club privat londonez dedicat bărbaților. Fascinația lui Stan pentru toate lucrurile elegante ar putea explica interesul său față de noul Duce de Halstead, dar există cei care bănuiesc că intenția lui Stan ar putea avea două direcții: adevăratul său obiectiv să fie de fapt asigurarea unei cote substanțiale din bucata lui Bobby Glass.

DESPRE THE GENTLEMEN

FORMAT: 8 episoade
CREATOR: Guy Ritchie
SCENARI
ȘTI: Guy Ritchie și Matthew Read, cu Haleema Mirza, Billy și Theo Mason Wood, Stuart Carolan și John Jackson
REGIZORI: Guy Ritchie, Nima Nourizadeh, Eran Creevy, David Caffrey
PRODUCĂTORI EXECUTIVI: Guy Ritchie, Will Gould, Matthew Read, Frith Tiplady, Marc Helwig, Bill Block, Ivan Atkinson, Marn Davies
PRODUCĂTOR
: Hugh Warren
COSTUME: LouLou Bontemps, Carly Griffith
MACHIAJ & COAFUR
Ă: Niamh Morrison
SCENOGRAFI: Martyn John, Linda Wilson
MANAGER DE LOCAȚIE: Iggy (Ian) Ellis
DIRECTORI DE CASTING: Dan Hubbard, Rory Okey
CU: Theo James, Kaya Scodelario, Daniel Ings, Joely Richardson, Vinnie Jones, Giancarlo Esposito, Chanel Cresswell, Michael Vu, Max Beesley, Jasmine Blackborow, Harry Goodwins, Dar Salim, Pearce Quigley, Ruby Sear, Peter Serafinowicz, Ray Winstone și Guz Khan.

Serialul este coprodus de Netflix, Moonage Pictures și Miramax TV.


Din aceeasi categorie...

Diseară, în Clanul, Sergiu, omul de bază a lui Bebe Măcelaru, e gata să-l trădeze

Diseară, în Clanul, Sergiu, omul de bază a lui Bebe Măcelaru, e gata să-l trădeze

A început numărătoarea înversă! Sunt ultimele episoade din CLANUL și fiecare trebuie să-și găsească drumul și să-și plătească păcatele.

Barbra Streisand va lansa un single pentru serialul The Tattooist of Auschwitz

Barbra Streisand va lansa un single pentru serialul The Tattooist of Auschwitz

SkyShowtime ne eanunță că Barbra Streisand, cântăreață, compozitoare, actriță, scriitoare și regizoare, câștigătoare a premiilor Emmy®, Grammy®, Oscar® și Tony®, a înregistrat o melodie nouă intitulată Love Will Survive, dedicat...

Viasat History difuzează al treilea sezon din seria Bettany Hughes' Treasures of the World

Viasat History difuzează al treilea sezon din seria Bettany Hughes' Treasures of the World

Bettany Hughes, istoric, autor, prezentator și profesor premiat, revine la Viasat History cu un nou sezon al seriei documentare Bettany Hughes: Comori / Bettany Hughes' Treasures of the World. ...

Ana Maria Pal a părăsit Survivor All Stars, iar concurenții rămași vor da, diseară, bătălia Imunității

Ana Maria Pal a părăsit Survivor All Stars, iar concurenții rămași vor da, diseară, bătălia Imunității

Unificarea. Momentul atât de așteptat de către toți cei rămași în competiție.

James Cameron și Paul Rudd ne aduc un serial captivant: Secretele caracatiței

James Cameron și Paul Rudd ne aduc un serial captivant: Secretele caracatiței

Folosesc instrumente, gândesc creativ, comunică cu alte specii și probabil pot visa. Veți putea vedea scene incredibile din viața unor nevertebrate unice în cea mai recentă producție Secretele caracatiței avându-l ca producător executiv pe...

Nimic nu mai este cum a fost în Clanul! Serialul a fost, aseară, în topul preferințelor celor de acasă

Nimic nu mai este cum a fost în Clanul! Serialul a fost, aseară, în topul preferințelor celor de acasă

În episodul de aseară, toate lucrurile au luat o întorsătură neașteptată!

Diseară, are loc UNIFICAREA la Survivor All Stars

Diseară, are loc UNIFICAREA la Survivor All Stars

Au luptat 13 săptămâni cu toate puterile. Au demonstrat că merită să fie printre cei mai buni și au depășit fiecare provocare.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV!

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV!

Au inspirat milioane de români prin gastronomie, au dărâmat granițele bucătăriei de acasă și, cu pasiune, au transformat fiecare farfurie într-o adevărată operă de artă.

SkyShowtime lansează trailerul pentru miniseria A Gentleman in Moscow

SkyShowtime lansează trailerul pentru miniseria A Gentleman in Moscow

Seria limitată, în care joacă Ewan McGregor, este bazată pe romanul bestseller scris de Amor Towlesși va fi disponibilă în exclusivitate pe SkyShowtime din 18 aprilie.

National Geographic ne invită într-o călătorie fascinantă spre viitor odată cu lansarea NASA: Culisele Inovațiilor

National Geographic ne invită într-o călătorie fascinantă spre viitor odată cu lansarea NASA: Culisele Inovațiilor

National Geographic invită telespectatorii într-o călătorie fascinantă spre viitor odată cu lansarea seriei NASA: Culisele Inovațiilor. Premiera documentarului va avea loc pe 16 aprilie, ora 21:00.

Un documentar filmat în România, în premieră la Viasat Nature

Un documentar filmat în România, în premieră la Viasat Nature

Viasat Nature difuzează în premieră luni, 15 aprilie, de la ora 21.00 programul Transilvania: Urșii din spatele casei, un documentar filmat în pădurile din Transilvania, pe urmele celui mai fascinant mamifer omnivor: ursul brun. ...

Premieră Viasat History - Povestea Annei Frank: Capitolul neștiut

Premieră Viasat History - Povestea Annei Frank: Capitolul neștiut

Povestea Annei Frank: Capitolul neștiut / No Asylum: The Untold Chapter of Anne Frank's Story în premieră Viasat History, sâmbătă 13 aprilie.

History Channel pregătește serialul docu-reality Vânătorii de Comori: România

History Channel pregătește serialul docu-reality Vânătorii de Comori: România

HISTORY Channel România, parte din A+E Networks EMEA, anunță o nouă serie docu-reality de șase episoade, intitulată Vânătorii de Comori: România.

Lia - Soţia soţului meu de la Antena 1 a fost reînnoit pentru sezonul 4 și ultimul al seriei

Lia - Soţia soţului meu de la Antena 1 a fost reînnoit pentru sezonul 4 și ultimul al seriei

Vara aceasta, povestea din Camera 609 dezvăluie marele deznodământ.

Bebe Măcelaru mesaj dur pentru Costoiu, diseară, în Clanul

Bebe Măcelaru mesaj dur pentru Costoiu, diseară, în Clanul

Doar câteva ore ne despart de cel de-al 8-lea episod din serialul Clanul, unde lucrurile vor scăpa de sub control.

Star Trek, Jack Ryan şi The Rookie: Feds, în luna aprilie la AXN România

Star Trek, Jack Ryan şi The Rookie: Feds, în luna aprilie la AXN România

Momente pline de adrenalină, eroi din viața reală și noi episoade pline de acțiune, suspans și dramă vor fi difuzate în aprilie la AXN.

The Walking Dead: Daryl Dixon, în premieră la AMC în luna aprilie

The Walking Dead: Daryl Dixon, în premieră la AMC în luna aprilie

Unul dintre cele mai îndrăgite personaje din universul filmelor cu zombi, Daryl Dixon, are parte de propriile aventuri în noul serial în premieră la AMC, începând cu 8 aprilie, de la ora 22:00.

In Memoriam Amza Pellea la Cinemaraton

In Memoriam Amza Pellea la Cinemaraton

Duminică, 07 aprilie, și luni, 08 aprilie, televiziunea Cinemaraton, parte a  Grupului Clever, dedică memoriei lui Amza Pellea 2 zile și 2 nopți cu 25 de filme românești în care marele nostru actor a fost protagonist. ...

Megogo și Warner Bros. Discovery își extind parteneriatul și lansează un nou abonament cu televiziunile HBO și Cinemax

Megogo și Warner Bros. Discovery își extind parteneriatul și lansează un nou abonament cu televiziunile HBO și Cinemax

MEGOGO, un serviciu media specializat în televiziune online, își extinde biblioteca de canale TV.

Marius Manole prezintă o emisiune la Acasă

Marius Manole prezintă o emisiune la Acasă

În luna martie, postul ACASĂ a devenit program generalist, cu un conținut extins publicului larg.

Noaptea Albă a Filmului Românesc, alături de regizorul Corneliu Porumboiu

Noaptea Albă a Filmului Românesc, alături de regizorul Corneliu Porumboiu

În luna aprilie, Noaptea Albă a Filmului Românesc este dedicată unuia dintre cei mai titraţi regizori români contemporani, cu o anvergură internaţională. Corneliu Porumboiu.

Serialul Apples Never Fall / Merele nu cad niciodată, va fi disponibil exclusiv pe SkyShowtime începând cu 23 aprilie

Serialul Apples Never Fall / Merele nu cad niciodată, va fi disponibil exclusiv pe SkyShowtime începând cu 23 aprilie

Noul serial dramă, Apples Never Fall / Merele nu cad niciodată, va fi disponibil pentru vizionare exclusiv pe platforma SkyShowtime începând cu data de 23 aprilie.

DIVA ne aduce Festivalul de iubire al primăverii

DIVA ne aduce Festivalul de iubire al primăverii

Fiți pregătiți să călătoriți în locuri însorite și să găsiți iubirea adevărată în fiecare weekend de la 16:00!

O nouă seară dificilă pentru Faimoși, după ce au pierdut Imunitatea, la Survivor All Stars

O nouă seară dificilă pentru Faimoși, după ce au pierdut Imunitatea, la Survivor All Stars

Lupți. Zi de zi. Pentru victorii care aduc recompense, dar în special pentru cele care aduc Imunitatea.

Noutățile lunii aprilie 2024 în AntenaPLAY

Noutățile lunii aprilie 2024 în AntenaPLAY

AntenaPLAY continuă să le ofere abonaţilor o gamă variată de conținut și în luna aprilie, incluzând o colecție impresionantă de filme, seriale și competiții sportive, menite să satisfacă orice preferințe. ...