SkyShowtime – cel mai nou serviciu de streaming din Europa – a anunțat astăzi o super noutate! O parte din serialele ieșite acum ceva timp de pe HBOMax vor putea fi văzute pe SkyShowtime!

 

SkyShowtime a achiziționat de la Warner Bros. Discovery drepturi exclusive pe teritoriul Europei pentru 21 de seriale locale, inclusiv unele dintre cele mai populare și apreciate emisiuni HBO Max din regiune.

În total, achiziția include în oferta SkyShowtime 168 de episoade - peste 150 de ore - de programe originale atât noi, cât și unele deja lansate. Aspectele financiare ale achiziției nu au fost comunicate.

Tranzacția, care include trei seriale noi a căror producție a fost finalizată și care vor avea premiera mondială pe SkyShowtime în 2023 - accelerează semnificativ intrarea companiei în dezvoltarea de programe originale. Noile seriale, care vor fi prezentate ca SkyShowtime Originals, includ ID (Finlanda și Suedia), The Winner (Cehia și Slovacia) și Warszawianka (Polonia). În plus, SkyShowtime va avea premiera și celui de-al doilea sezon din Por H o Por B (Spania). Primul sezon din Por H o Por B va fi și el disponibil în platformă. Datele de premiere pentru aceste seriale vor fi anunțate ulterior.

Alte show-uri populare ce fac parte din achiziție includ mai multe seriale care au avut recent lansarea noilor sezoane pe HBO Max, dar care se vor muta în noua lor casă exclusivă, pe SkyShowtime.

Este vorba despre Beartown (Suedia), Beforeigners (Norvegia), Kamikaze (Danemarca), Lust (Suedia) și The Informant (Ungaria). SkyShowtime va avea opțiunea de a dobândi drepturi la nivel mondial pentru oricare dintre show-urile ce vor fi reînnoite, precum și de a comanda noi sezoane pentru o serie de show-uri.

În plus față de noile show-uri originale, achiziția amplifică, în timp util pentru lansările sale ce urmează să aibă loc pe piețele din Europa, selecția solidă și convingătoare a platformei SkyShowtime de seriale apreciate de critici. Pe lângă cele nouă show-uri noi și actuale, mai multe sezoane din 12 seriale de succes existente în platforma HBO Max vor fi disponibile exclusiv pe SkyShowtime începând cu luna martie 2023.

Printre aceste titluri se numără: Czech it Out (Cehia), Foodie Love (Spania), Hackerville (România), No Activity (Spania), One True Singer (România), Pray, Obey, Kill (Suedia), Ruxx (România), Success (Croația), Todo Lo Otro (Spania), Sleepers (Cehia), Bani Negri / Tuff Money (România) și Welcome to Utmark (Norvegia).

Toate show-urile achiziționate vor fi disponibile abonaților SkyShowtime pe toate cele 22 de piețe ale sale.

CEO-ul SkyShowtime, Monty Sarhan, a declarat: „Aceasta este o achiziție de referință pentru SkyShowtime, oferindu-ne oportunitatea de a avea o oferă solidă de programe originale dezvoltate local cu mult înaintea planificării noastre inițiale. Fiind un serviciu de streaming creat special pentru Europa, SkyShowtime se angajează față de consumatorii de pe piețele noastre. Programele cu conținut dezvoltat local sunt o parte importantă a strategiei noastre și suntem încântați să fim casa acestor noi seriale, precum și a show-urilor populare care au rezonat cu publicul din țările nordice, Europa Centrală și de Est și Spania.”

SkyShowtime, care a primit aprobarea de reglementare în februarie 2022, continuă să-și construiască echipa de dezvoltare a programelor originale pe toate piețele sale. În plus față de show-urile achiziționate în cadrul acestei tranzacții, SkyShowtime își dezvoltă propriile capacități de dezvoltare a conținutului original.

Jon Farrar, Head of Programming, SkyShowtime, a declarat: „Programele originale dezvoltate local au fost întotdeauna o parte cheie a propunerii noastre de conținut. Suntem încântați să anunțăm acest prim pas în strategia noastră de dezvoltare a programelor originale. Suntem dedicați în mod unic piețelor noastre și așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu scenariști și producători locali pentru a aduce și mai multe povești autentice abonaților noștri.”

Creat pentru Europa, SkyShowtime are echipe în șase birouri regionale. Aplicațiile și conținutul său vor fi disponibile în 18 limbi diferite pe cele 22 de piețe ale sale.

Deja prezent în 12 piețe, SkyShowtime s-a lansat pentru prima dată în septembrie în Danemarca, Finlanda, Norvegia și Suedia, urmată de lansări în Olanda și Portugalia în noiembrie. În decembrie, serviciul de streaming a fost lansat în Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Muntenegru, Serbia și Slovenia. SkyShowtime se va lansa pe piețele din Albania, Andorra, Cehia, Ungaria, Kosovo, Macedonia de Nord, Polonia, România, Slovacia și Spania în primul trimestru din 2023.

În plus față de programele dezvoltate local, SkyShowtime prezintă filme în premieră exclusivă, aflate la prima difuzare pe TV, seriale noi și exclusive, conținut pentru copii și familie și o selecție de titluri legendare de la Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios și Peacock – toate disponibile într-un singur loc.

Mai multe detalii despre SkyShowtime Originals:

ID (titlu în lucru)

Sezon: 1

Episoade: 6

ID (titlu în lucru) este un serial polițist finlandez. Povestea se învârte în jurul unui investigator finlandez de fraudă în artă, Emma, care se infiltrează sub acoperire într-o casă de licitații din Stockholm pentru a investiga legătura firmei cu un spălător de bani notoriu, cunoscut sub numele de Blanko. Pentru a rămâne nedetectată, Emma alege identitatea de acoperire Annika, o persoană activă în societate, impulsivă, care adoră petrecerile sălbatice, drogurile și alcoolul și este opusul Emmei – o persoană liniștită, calmă și așezată. Prin adoptarea acestei persona sălbatice, ușile încep să se deschidă către lumea ascunsă a fraudei la nivel înalt din universul artei. Cu toate acestea, a deveni Annika înseamnă că Emma trebuie să se confrunte cu amintiri din trecutul ei pe care a încercat să le uite.

Por H o Por B

Sezon: 2

Episoade: 8

Por H o Por B, un serial de comedie spaniol, va reveni pentru un al doilea sezon. După călătoria din primul sezon, care ne-a dus de la Parla în cartierul Malasaña din Madrid, Hache (Marta Martín) și Belén (Saida Benzal) se întorc pentru următoarea parte a aventurilor lor. Cele două prietene încă locuiesc în Malasaña, dar lucrurile s-au schimbat. Zona rămâne un "parc tematic" nebun și frivol, dar fetele și-au găsit locul acolo, totul fără a-și sacrifica autenticitatea. Au acceptat locul și se pare că, în schimb, Malasaña le-a acceptat pe ele. Hache are un nou loc de muncă, lucrează în salonul de unghii, iar Belén încearcă să supraviețuiască trecând prin diferite locuri de muncă, păstrându-și în același timp visul de a deveni actriță. Itziar Castro, Diego Castillo, Javier Bódalo, Brays Efe își vor relua, de asemenea, rolurile.

The Winner

Sezon: 1

Episoade: 6

The Winner este o comedie de familie cu producție cehă și slovacă care spune povestea lui Viktor Hudák (Ady Hajdu), un prim-ministru fictiv al unei mici țări europene care își încheie cariera în politică și se întoarce la viața de zi cu zi. Cu toate acestea, atunci când succesorul său răstoarnă radical toate politicile la care a lucrat o viață întreagă pentru a le implementa, își dă seama repede că un fost prim-ministru are foarte puțină putere de acțiune. În încercarea de a demonstra că este încă relevant, el încearcă să facă un pas în plus și să preia conducerea acasă, unde locuiește cu soția și cele trei fiice. Dar, după ce a petrecut atât de mult timp departe de ei și neavând nicio idee despre cum funcționează lumea reală, el găsește o familie care s-a obișnuit de mult timp să trăiască fără el și un grup de femei mult superioare oricărui adversar politic cu care s-a confruntat în cariera sa de prim-ministru. Ivana Chýlková și Milan Ondrík joacă, de asemenea, în rolurile principale.

Warszawianka

Sezon: 1

Episoade: 12

Warszawianka este un serial dramatic polonez fictiv care urmărește aventurile tragicomice ale unei legende urbane în vârstă de 40 de ani din Varșovia. El este un personaj foarte complex, un petrecăreț iresponsabil, un Don Juan fără oprire și prietenul tuturor în același timp. În spatele acestei măști, este o persoană aflată în suferință și care se detestă pe sine, ținut captiv de părinții săi (Krystyna Janda și Jerzy Skolimowski) și încătușat de cultura și vremurile care l-au modelat. Cu un cap plin de vise, talentul său la scris a furat inimile Generației X. Dar nu s-a maturizat. E slab. După ce a avut și apoi a pierdut totul, el încearcă, înconjurat de cele mai interesante personaje ale orașului, să înțeleagă lumea modernă.

Mai multe detalii despre show-urile populare recente care vor fi disponibile exclusiv pe SkyShowtime:

Beartown

Sezon: 1

Episoade: 5

Drama suedeză se ecranizează romanul bestseller cu același nume. Beartown pierde încet teren în fața copacilor din jur, dar cu echipa de juniori de hochei pe gheață ce are o șansă să câștige semifinalele naționale, toate visele localnicilor apasă acum umerii unor băieți adolescenți. Această povară grea devine catalizatorul unui act violent care va lăsa o tânără traumatizată și un oraș în tumult. Se fac acuzații și, ca niște valuri pe un lac, ele călătoresc prin Beartown, fără a lăsa niciun rezident neafectat.

Beforeigners

Sezoane: 1 & 2

Episoade: 6 (pe sezon)

Serialul SF comic norvegian se desfășoară în viitorul apropiat, unde oamenii din trecut încep să apară în prezent, Beforeigners provin din trei perioade de timp; epoca de piatră, epoca vikingă și sfârșitul anilor 1800. Societatea norvegiană imaginată în serie este complexă și aduce atât oportunități, cât și provocări de ambele părți, dar există speranță și umanitate. Beforeigners este atât o reprezentare a acestui univers suprarealist, cât și o poveste a unei prietenii între doi polițiști ce îi urmărește pe detectivii Lars Haaland (Nicolai Cleve Broch) și Alfhildr Enginsdottir (Krista Kosonen) pe parcursul investigației a unei crime ce a avut loc la câțiva ani după primul val de migrare în timp.

Kamikaze

Sezon: 1

Episoade: 8

Kamikaze este un serial danez emoționant care o urmărește pe frumoasa și fermecătoarea Julie (Marie Reuther), în vârstă de 18 ani, într-o călătorie de redescoperire, după ce și-a pierdut părinții și fratele într-un accident de avion. Dintr-o dată, ea se trezește singură într-un conac mare, cu mașini scumpe în garaj și, în teorie, tot ceea ce majoritatea oamenilor doar visează: tinerețe, frumusețe și bani – mulți bani – mulți bani – dar bunurile materiale nu mai au nicio valoare pentru Julie și este nevoită să caute un motiv pentru a merge mai departe. Ea pornește într-o călătorie complicată și haotică care o duce din Danemarca natală în colțurile îndepărtate ale lumii. Serialul este bazat pe romanul Muleum de Erlend Loe.

Lust

Sezon: 1

Episoade: 8

Anette (Sofia Helin), Nadia (Anja Lundqvist), Ellen (Julia Dufvenius) și Martina (Elin Klinga), în vârstă de 40 și ceva de ani, sunt prietene de-o viață care trăiesc și (mai ales) prosperă în Stockholm. Când Anette realizează un studiu guvernamental de cercetare, numit „Sexul este autostrada spre sănătate”, investigând dacă sexul bun - sau lipsa acestuia - are un impact asupra sănătății femeilor suedeze de peste 40 de ani, cele patru prietene se trezesc brusc întrebându-se de modurile în care viața le-a stat în calea propriilor pasiuni și dorințe. O comedie despre prietenie și curiozitate, Lust urmărește patru femei care sunt gata să exploreze viața dincolo de așteptările ce vin de la carieră, căsătorie sau de la maternitate.

Informatorul

Sezon: 1

Episoade: 8

În 1985, în Ungaria comunistă, campionul la șah Geri (Gergely Váradi) este nerăbdător să-și înceapă al doilea an de facultate la Budapesta, chiar dacă asta înseamnă să-și lase în urmă fratele mai mic și restul familiei sale. Dar Geri are un secret. Planurile sale de a se întâlni cu fete și de a merge la petreceri sunt umbrite atunci când Securitatea statului maghiar îl șantajează pe Geri pentru a-l spiona pe carismaticul său coleg de clasă Zsolt Száva (Márton Patkós), un lider pro-democrație din ce în ce mai radical. Cu Geri jonglând cu partidele și dezbaterile politice, Száva începe în curând să-și dea seama că există un informator printre ei. Pe măsură ce spionajul devine propriul său meci de șah, Geri se luptă între a-și trăda prietenii și a-și salva fratele și să răspundă la întrebarea zilnică: De partea cui ar trebui să fie?

Mai multe detalii găsiți și aici:

Site:  www.skyshowtime.com

Despre SkyShowtime 

SkyShowtime este cel mai nou serviciu de streaming din Europa, ce se lansează în peste 20 de piețe ce găzduiesc 90 de milioane de locuințe. Acum disponibil în Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația Danemarca, Finlanda, Muntenegru, Norvegia, Olanda, Portugalia, Serbia, Slovenia și Suedia, SkyShowtime va continua pe parcursul primului trimestru din 2023 cu lansarea serviciului în Albania, Andorra, Republica Cehă Ungaria, Kosovo, Macedonia de Nord, Polonia, România, Slovacia și Spania

Un joint venture format din Comcast și Paramount Global SkyShowtime reunește cel mai bun divertisment, filme și seriale originale de la branduri emblematice, precum: Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock. SkyShowtime este locul unde găsești premiere exclusive, aflate la prima difuzare, ale filmelor Universal și Paramount, precum și ale serialelor Paramount, NBCU și Sky.


Din aceeasi categorie...

Disney+ anunță un noul serial original - Ed Sheeran: The Sum of it All

Disney+ anunță un noul serial original - Ed Sheeran: The Sum of it All

Cele patru episoade ale serialului documentar vor avea premiera globală, miercuri, 3 mai, pe Disney+

Serialul Prețul fericirii revine cu episoade noi, din 29 martie, la Kanal D

Serialul Prețul fericirii revine cu episoade noi, din 29 martie, la Kanal D

Îndrăgitul serial Prețul fericirii / Yasak Elma revine în casele milioanelor de telespectatori cu noi episoade din fascinanta poveste a familiei Argun.

Paris Police 1905 - Din 30 martie în exclusivitate la Focus Sat TV

Paris Police 1905 - Din 30 martie în exclusivitate la Focus Sat TV

În 30 martie, Focus Sat aduce în exclusivitate în România noua producție Canal+ Original Paris Police 1905 (sezonul 2 al serialului noir francez Paris Police 1900).

Fanii își iau rămas bun de la Monica Raymund, în sezonul 6 din Pompierii din Chicago

Fanii își iau rămas bun de la Monica Raymund, în sezonul 6 din Pompierii din Chicago

Pe 22 martie, la ora 16:50, DIVA va difuza primul episod din al șaselea sezon al serialului american Pompierii din Chicago / Chicago Fire (2012-prezent).

Steven Yeun și Ali Wong în primul trailer al serialului BEEF

Steven Yeun și Ali Wong în primul trailer al serialului BEEF

Netflix ne prezintă primul trailer al serialului Râcă / BEEF, o comedie neagră ce va putea fi văzută pe platformă în luna aprilie.

Familia Borgia, Gomora şi Sisi, serialele care îi vor încânta pe telespectatorii Kanal D2

Familia Borgia, Gomora şi Sisi, serialele care îi vor încânta pe telespectatorii Kanal D2

Kanal D2 se pregăteşte să vină în faţa telespectatorilor cu oferta variată a unei televiziuni generaliste, iar în componenţa programelor sale, ce vizează diferite categorii de public şi preferinţe, se înscriu şi serialele. ...

Bosch, un nou serial polițist, din 27 martie, la AXN

Bosch, un nou serial polițist, din 27 martie, la AXN

Serialul polițist, Bosch, inspirat din romanele celebrului scriitor Michael Connelly, poate fi urmărit din 27 martie, în fiecare luni seara, de la ora 22.00, cu episoade duble, pe AXN.

Când putem vedea pe SkyShowtime serialul Grease: Rise of the Pink Ladies

Când putem vedea pe SkyShowtime serialul Grease: Rise of the Pink Ladies

SkyShowtime a confirmat astăzi data lansării noului serial Grease: Rise of the Pink Ladies.

Platforma de streaming TV5MONDEplus este disponibilă acum și în română

Platforma de streaming TV5MONDEplus este disponibilă acum și în română

Un milion de case din România urmăresc deja canalul TV TV5MONDE Europe în fiecare săptămână.

Serialul Django, filmat în România, se lansează la Focus Sat din 24 aprilie

Serialul Django, filmat în România, se lansează la Focus Sat din 24 aprilie

După premiera de succes din Franța (unde este difuzat de CANAL+), noul serial western Django va fi difuzat pentru prima dată în luna aprilie și în alte țări europene, inclusiv în România prin intermediul Focus Sat. ...

Disney+ lansează primul teaser al sezonului 3 din Crime în imobil

Disney+ lansează primul teaser al sezonului 3 din Crime în imobil

Primul teaser trailer al sezonului 3 al aclamatului serial original de comedie, Crime în imobil / Only Murders in the Building a fost difuzat în timpul celei de-a 95-a ediții a Premiilor Oscar®.

Cronica Cârcotașilor se întoarce miercuri cu un sezon nou

Cronica Cârcotașilor se întoarce miercuri cu un sezon nou

Primăvara le aduce telespectatorilor Prima TV o veste bună: Cronica Cârcotașilor revine cu sezonul 47, unul mai amuzant și mai savuros.

Martie - Titlurile de neratat din Warner Bros. Discovery

Martie - Titlurile de neratat din Warner Bros. Discovery

Iată ce puteți vedea în luna martie la televiziunile din cadul Warner Bros Discovery.

The Croods: Family Tree este premiera de neratat la Minimax, în luna martie

The Croods: Family Tree este premiera de neratat la Minimax, în luna martie

Un nou serial care continuă aventurile din filmele Familia Crood începe pe 11 martie, la Minimax.

Editie specială Jocul cuvintelor cu Dan Negru, în această seară, de 8 martie

Editie specială Jocul cuvintelor cu Dan Negru, în această seară, de 8 martie

Dan Negru celebrează Ziua Internațională a Femeii, cu o ediție specială a emisiunii Jocul cuvintelor cu Dan Negru, difuzată în această seară, de la 22:30, la Kanal D. 

Focus Sat prezintă: Filme de dragoste românești emblematice

Focus Sat prezintă: Filme de dragoste românești emblematice

În prima lună a primăverii, Focus Sat TV a programat trei pelicule autohtone perfecte pentru îndrăgostiții de toate vârstele.

Aurelian Temișan, invitat la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai

Aurelian Temișan, invitat la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai

Aurelian Temișan, celebrul artist român, este invitatul ediției de duminica aceasta, de la ora 22:30, al emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, emisiune difuzată la Kanal D.

Sezonul 3 din Premisa unui dezastru mută investigația pe apă

Sezonul 3 din Premisa unui dezastru mută investigația pe apă

Din 16 martie, în fiecare joi, de la ora 21:00, DIVA difuzează – în premieră în România – câte două episoade din cel mai recent sezon din serialul Premisa unui dezastru / Departure.

Weekend de Oscar cu filme de referință la Warner TV

Weekend de Oscar cu filme de referință la Warner TV

15 lung metraje distinse cu cea mai râvnită statuetă din industria cinematografiei vor fi difuzate de Warner TV în avanpremiera celei de-a 95-a gale de decernare a Premiilor Academiei Americane de Film.

Au început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva!

Au început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva!

Au început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva!, care va putea fi urmărit în curând, la Antena 1.

Miley Cyrus & Disney se reunesc pentru o producție muzicală originală Disney+

Miley Cyrus & Disney se reunesc pentru o producție muzicală originală Disney+

Disney+ sărbătorește lansarea celui de-al optulea album, Endless Summer Vacation al artistei Miley Cyrus printr-o produție originală specială denumită Miley Cyrus ‒ Endless Summer Vacation (Backyard Sessions). ...

Câștigătorii Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2023

Câștigătorii Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2023

Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2023 și-a desemnat câștigătorii în acest weekend, pe 4 martie, la Microsoft Theatre din Los Angeles

History Channel celebrează poveștile femeilor care au scris istorie cu o donație de cărți pentru 25 de școli din România

History Channel celebrează poveștile femeilor care au scris istorie cu o donație de cărți pentru 25 de școli din România

History Channel dedică luna martie femeilor care au făcut istorie, continuând să sprijine studiul istoriei în sistemul educațional din România cu o nouă campanie de donație de cărți destinată elevilor și profesorilor din 25 de școli rom...

Fatal Attraction - In această primăvară, doar pe SkyShowtime

Fatal Attraction - In această primăvară, doar pe SkyShowtime

Cu Joshua Jackson și Lizzy Caplan în rolurile principale, Fatal Attraction, serial format din opt episoade, va putea fi urmărit exclusiv pe SkyShowtime în primăvara acestui an.

Netflix anunță nume noi în distribuția serialului The Residence

Netflix anunță nume noi în distribuția serialului The Residence

Netflix și Shondaland au anunțat nume noi pentru distribuția viitorului serial, The Residence, o dramă polițistă captivantă.