Anda Sârbei şi Matei Negrescu sunt protagoniştii comediei romantice Lasă-mă, îmi place! Camera 609, cel mai nou proiect semnat Ruxandra Ion şi Dream Film Production.

Serialul va putea fi urmărit în această toamnă la Antena 1. Ambii joacă pentru prima oară roluri de protagonişti.

Povestea serialului, o adaptare după producţia turcească Room 309,  este presărată nu doar cu sare și piper, ci cu toate condimentele care îi vor face pe telespectatori să se adune, împreună cu familia și prietenii, în fața televizorului. Lasă-mă, îmi place! Camera 609 este genul de serial care stârnește dezbateri și discuții amuzante.

Absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale”, Anda Sârbei a putut fi urmărită până acum în serialul Vlad şi în mini seria Roslund & Hellström: Box 21, precum şi în numeroase reclame tv. În proiectul ce va putea fi urmărit în curând la Antena 1, Anda va juca rolul Evei, o tânără frumoasă, ambiţioasă, talentată şi care îşi cunoaşte valoarea.

Anda Sarbei 1

Pasionată de design interior şi absolventă a facultăţii de arhitectură, Eva este singura cu studii superioare din familia ei. Totodată, este şi cea care îşi întreţine familia, aşa că atunci când decide să demisioneze de la locul de muncă, îşi pune familia în pericolul de a-şi pierde locuinţa.

Eva îmi este un personaj foarte drag, cu care am multe în comun, aşa că îmi e uşor să mă apropii de ea. Este fata serioasă din familia Georgescu, care munceşte mult pentru a-şi îndeplini planurile de viitor, însă o decizie pe care nici măcar ea nu a luat-o, ci mama ei, urmează să-i schimbe drumul. Va trebui să facă alegeri importante, care însă nu se dovedesc a fi bune de fiecare dată. Totuşi, mama şi surorile ei îi sunt alături, tratând cu mult umor şi ironie toate impedimentele. Este într-adevăr o provocare şi o bucurie să joc un rol atât de important în acest proiect. Îmi doream foarte mult să joc într-o comedie romantică,  mai ales că este primul serial de gen făcut în România, şi se întâmplă mai repede decât mi-aş fi imaginat. Sper să fie pe placul cât mai multor oameni, pentru că noi şi echipa de producţie punem tot sufletul în ceea ce facem”, a dezvăluit Anda Sârbei.

Alături de ea, în rol principal în serialul de la Antena 1, telespectatorii îl vor putea urmări din această toamnă pe Matei Negrescu. Absolvent al Universităţii de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu” din Bucureşti, Matei şi-a îndreptat atenţia spre mara lui pasiune, filmul, astfel că în 2013 a absolvit cursurile de actorie cu James Longshore şi Bianca Mina (scenarista Lia – Soţia soţului, Lasă-mă, îmi place! Camera 609 sau Adela), iar în paralel s-a pregătit şi cu Dorotheea Petre şi a absolvit şi Şcoala de Duminică din cadrul UNATC.

Au urmat apoi numeroase apariţii în reclame tv, pentru ca în 2015 să debuteze în comedia romantică americană Crown for Christmas. Au urmat apoi The Silent Valley şi The Chronic Comedy Show, unde a jucat, dar a şi scris scenariul, dar şi alte producţii americane între care The Doorman, Royal MatchMaker sau A Royal Winter, dar şi serialul românesc Triplusec.

Matei Negrescu 1

Din portofoliul lui Matei nu lipseşte nici regia, în 2022 acesta semnând regia Kickstarter, un film neo-noir/fantastic cu elemente de comedie neagră, în care a apărut alături de Mădălina Bellariu Ion şi Dragoş Onisei.

„Am fost surprins să fiu chemat la casting pentru un rol de protagonist tocmai când renunţasem la speranţa de a mai juca în ceva la modul serios (apariţiile episodice în seriale, filme sau reclame nu se pun). Probabil că asta m-a ajutat să mă relaxez puţin şi să mă eliberez de presiunea inevitabilă a mizei în momentul în care, ca orice actor la început de drum, simţi că ai putea face acel salt calitativ atât de dorit. Din fericire pentru mine, personajul nu e foarte îndepărtat de mine însumi. Avem ceva lucruri în comun, iar acolo unde suntem diferiţi, terenul nu mi se pare atât de dificil de acoperit. Victor e un bărbat cu coloană vertebrală şi o busolă morală sănătoasă, responsabil şi dependent de muncă, un om care a suferit din dragoste şi a renunţat la ideea romantică despre relaţii. În plus, mai e şi uşor răsfăţat, perfecţionist şi, ocazional, nevrotic. Personalitatea sa aş zice că s-ar încadra într-un indicator ISTJ în sistemul de clasificare Meyer Briggs (n.r. unul dintre cele mai populare teste de personalitate de astăzi). Dar ca în cazul oricărui om serios, care jură că nu are nevoie de nimeni în viaţa lui şi că "dragostea e pentru proşti", în spatele faţadei reci se ascunde o sensibilitate şi o dorinţă pentru ceva mai mult decât pragmaticul cotidian. Habar nu are ce mână urmează să-i ofere destinul! (Dramatic drum roll). Cât despre provocare, pentru că este realmente o provocare, am simţit primele presiuni încă de la repetiţii. Încă mă simt ca un "intrus" printre toţi actorii din distribuţie, între care unii pe care îi admir de mic, iar pe restul de la primele scene la care am avut plăcerea să asist şi să-i văd jucând. Încerc să nu forţez, dacă simt că ceva nu "iese" şi să absorb cât mai mult din experienţa celorlalţi. Din fericire, echipa a fost şi este răbdătoare cu mine şi, pentru prima oară, fac parte dintr-un proiect în care beneficiez şi de un acting coach. Şi asta în sine e un mare cadou; am parte de mai multe situaţii de jucat cu rolul ăsta decât am avut vreodată până acum şi uşor-uşor, pe masură ce învăţ să mă detensionez, îmi dau seama că este mediul ideal pentru un actor aflat în situaţia mea să se dezvolte şi să se manifeste creativ. Sunt extrem de recunoscător pentru toată experienţa şi sper ca toţi cei care se vor uita vor empatiza cu personajele şi, în tonul comediei romantice, vor zâmbi urmărind dramele noastre!”, a dezvăluit Matei Negrescu.

Scenariul ce poartă semnăturile Biancăi Mina, lui Bogdan Cotleţ, Radu Grigore şi Ruxandrei Ion are în prim plan o poveste de dragoste care nu se încadrează în clișee. Protagoniștii acestui serial nu se îndrăgostesc la prima vedere, ci se întâlnesc dintr-o greșeală, iar din momentul acela se dă startul unei situații de tip domino, în care stângăciile, du-te vino-ul, situațiile comice, dar și cele romantice și emoționante continuă fără oprire.

Tot în prim plan se află și o moștenire foarte mare, care nu se dobândește prin succesiune, ci printr-o condiție specială impusă prin testament. Desigur, moștenirea este foarte dorită de unii și extrem de dorită de alții, ceea ce stârnește o competiție tragi-comică în rândul candidaților.

Distribuția serialului este una de excepție și va fi anunțată în curând. Nume consacrate din teatru, film și televiziune, actori care nu au mai apărut demul pe micile ecrane, dar și nume noi, vor face deliciul telespectatorilor.

Filmările pentru Lasă-mă, îmi place! Camera 609 sunt în plină desfăşurare, în paralel cu filmările pentru cel de-al doilea sezon al proiectului Lia – Sotia soţului meu.


Din aceeasi categorie...

Prima TV va difuza serialul de comedie multipremiat 30 Rock

Prima TV va difuza serialul de comedie multipremiat 30 Rock

103 nominalizări Emmy și 16 premii câștigate, 17 nominalizări la Globurile de Aur și 6 premii câștigate, 30 Rock este serialul în care te întâlnești cu Seinfeld, Jenifer Aniston, Oprah, Robert De Niro, Matt Damon. ...

DIVA menține iubirea la cote maxime, cu 20 de filme de dragoste și 8 premiere

DIVA menține iubirea la cote maxime, cu 20 de filme de dragoste și 8 premiere

Luna trecută, DIVA decreta că toamna este anotimpul iubirii și începea difuzarea a câte două filme romantice, unul după altul, de luni până vineri, de la ora 14:00.

Mircea Bravo vine sâmbătă pe scena iUmor

Mircea Bravo vine sâmbătă pe scena iUmor

Celebrul Mircea Bravo vine pe scena iUmor, în cadrul celei de-a treia ediții a celui mai nou sezon al show-ului de umor de la Antena 1, care va fi difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00.

National Geographic prezintă serialul Construcții imposibile cu Daniel Ashville

National Geographic prezintă serialul Construcții imposibile cu Daniel Ashville

Serialul are premiera pe National Geographic marți, 10 octombrie, la 21:00.

Focus Sat lansează Brigada - un serial captivant despre acțiunile unei echipe de elită a Poliției Naționale Franceze

Focus Sat lansează Brigada - un serial captivant despre acțiunile unei echipe de elită a Poliției Naționale Franceze

Începutul lunii octombrie aduce la Focus Sat TV și în aplicația Focus Sat o nouă premieră: serialul polițist francez Brigada / BRI (2023). ...

Situații tensionate, diseară, în Clanul

Situații tensionate, diseară, în Clanul

Episodul trei din Clanul va răscoli planurile unora, le va aduce adevărul în față altora, iar pentru unii va închide capitole, în timp ce pentru alții le va deschide!

Diva difuzează în premieră trilogia Case și mistere / Fixer Upper Mysteries

Diva difuzează în premieră trilogia Case și mistere / Fixer Upper Mysteries

DIVA încheie prima lună de toamnă cu premiera primului film al seriei Case și mistere, cu titlul Case și mistere: Acuzat de crimă / Framed for Murder: A Fixer Upper Mystery (2017).

SkyShowtime va difuza serialul documentar The Family Stallone

SkyShowtime va difuza serialul documentar The Family Stallone

Noul serial documentar îl prezintă pe actorul nominalizat la Oscar® Sylvester Stallone, alături de soția sa Jennifer Flavin Stallone și de fiicele lor Sophia, Sistine și Scarlet. ...

Andrei Roşu se alătură distribuţiei serialului Lia

Andrei Roşu se alătură distribuţiei serialului Lia

Săptămâna aceasta, un nou personaj îşi face simţită prezenţa în serialul Lia – Soția soțului meu, de la Antena 1.

Rocco Schiavone, un nou serial plin de mister, de astăzi, la Kanal D2

Rocco Schiavone, un nou serial plin de mister, de astăzi, la Kanal D2

Rocco Schiavone, un nou serial de la Kanal D2, încărcat de dramatism, este gata să cucerească telespectatorii în fața micilor ecrane, începând de astăzi, de la ora 22:30.

Actorul american James Longshore va apărea în serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609

Actorul american James Longshore va apărea în serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609

James Longshore se pregătește să revină în lumina reflectoarelor televiziunii din România, în cel mai nou serial al Antenei 1, Lasă-mă, îmi place! Camera 609.

Discovery lansează o nouă emisiune de survival - Supraviețuire: Singur sau în echipă?

Discovery lansează o nouă emisiune de survival - Supraviețuire: Singur sau în echipă?

Ce se întâmplă atunci când străini din toate mediile sociale se adună pentru a conviețui și a munci pe mare?

Yellowjackets va putea fi vizionat pe SkyShowtime în România

Yellowjackets va putea fi vizionat pe SkyShowtime în România

Primul sezon al serialului Showtime®nominalizat la Emmy®va avea premiera pe SkyShowtime în România pe 14 octombrie, iar sezonul doi va urma din 28 octombrie.

Astăzi se scrie primul capitol al poveștii din Groapa

Astăzi se scrie primul capitol al poveștii din Groapa

Familia nu ți-o poți alege, dar este cea care îți poate modela viitorul, cea care îți poate deschide drumuri sau închide pentru totdeauna.

Reality show-ul Love Island România, începe din 1 octombrie, pe Voyo, și a doua zi, pe Pro TV

Reality show-ul Love Island România, începe din 1 octombrie, pe Voyo, și a doua zi, pe Pro TV

Așteptarea a luat sfârșit, începe Love Island România! Show-ul fenomen care a încins imaginația întregului mapamond se lansează duminică, 1 octombrie, pe VOYO, iar din 2 octombrie, telespectatorii îl pot urmări, aproape de miezul nopții...

Deserturi Magice cu Prăjiturela, din septembrie, la TV Paprika

Deserturi Magice cu Prăjiturela, din septembrie, la TV Paprika

O nouă producție autohtonă, plină de savoare și arome, debutează luna aceasta la TV Paprika: sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 20:30.

Serialul Poker Face va fi disponibil în exclusivitate pe SkyShowtime din 15 septembrie

Serialul Poker Face va fi disponibil în exclusivitate pe SkyShowtime din 15 septembrie

Realizat de Rian Johnson, de două ori nominalizat la Premiile Oscar®, Poker Face o are pe Natasha Lyonne în rolul principal.

Săriți de pe fix! începe astăzi pe Pro TV și Voyo

Săriți de pe fix! începe astăzi pe Pro TV și Voyo

O lume întreagă are nevoie de comedie, acea comedie care transformă orice stare în zâmbet și zâmbetul în râs în hohote.

Antena 1 va difuza comedia Teambuilding

Antena 1 va difuza comedia Teambuilding

Comedia românească Teambuilding se vede la Antena 1, sâmbăta aceasta, imediat după premiera iUmor, de la ora 23:00. 

Focus Sat difuzează în premieră în România sezonul 3 al serialului Poarta roșie

Focus Sat difuzează în premieră în România sezonul 3 al serialului Poarta roșie

Serialul italienesc Poarta roșie / La porta rossa revine din 21 septembrie la Focus Sat TV și în Aplicația Focus Sat cu sezonul 3, difuzat în premieră în România. ...

Mica Sirenă: Record de vizualizări în primele cinci zile de streaming pe Disney+

Mica Sirenă: Record de vizualizări în primele cinci zile de streaming pe Disney+

După ce a fermecat publicul din întreaga lume, Mica Sirenă / The Little Mermaid a înregistrat un mare suces pe Disney+ weekendul trecut. ...

Recomandările lunii octombrie la History Channel

Recomandările lunii octombrie la History Channel

În luna octombrie, la History Channel, aclamatul actor Marcel Iureș cercetează o serie de enigme fără răspuns în noua serie Enigmele României.

Premierele toamnei și o ofertă specială de abonare la Disney+

Premierele toamnei și o ofertă specială de abonare la Disney+

Disney+ anunță o ofertă promoțională pentru abonatii noi și clientii eligibili* care se re-abonează, chiar la timp pentru a se putea bucura de noile premiere Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și multe altele. ...

Sezonul trei din serialul Clanul începe în această seară!

Sezonul trei din serialul Clanul începe în această seară!

Serialul Clanul continuă cu sezonul trei. În această seară, de la 20:30, vedem cum evoluează poveștile, pe cine prinde trecutul din urmă, dar și cine caută minciuna și găsește... adevărul!

Serialul The Spencer Sisters se lansează la DIVA în 14 septembrie

Serialul The Spencer Sisters se lansează la DIVA în 14 septembrie

NBCUniversal International Networks & Direct-To-Consumer a anunțat astăzi premiera în România a noului serial Surorile Spencer / The Spencer Sisters.