Primăvara aceasta, Promenada Mall este gazda celei de-a șasea ediții a Green Tech & Film Festival, care se va desfășura între 29 martie și 7 aprilie.

Platforma educațională promovează un stil de viață sustenabil și conștientizarea protejării mediului prin intermediul tehnologiilor verzi. La Promenada Mall, vor avea loc activități de colectare care îmbină tehnologia cu responsabilitatea socială, dar și expoziții interactive.

Keep the cycle going la Promenada Mall

În perioada 29 martie - 2 aprilie, bucureștenii sunt invitați să descopere lumea CANUniverse - Every Can Counts și să experimenteze o lume cu totul nouă a reciclării. Folosind tehnologie de ultimă oră, organizatorii festivalului fac reciclarea distractivă și captivantă. Roboții dronă vor colecta dozele de aluminiu și își vor demonstra abilitățile impresionante de zbor, iar cu ajutorul ochelarilor VR, vizitatorii vor putea explora viitorul reciclării.

Vizitatorii vor putea rezolva puzzle-uri tematice și vor afla despre beneficiile reciclării dozelor de aluminiu. De exemplu, aluminiul poate fi reciclat la infinit fără a-și pierde din proprietăți, iar 75% din tot aluminiul produs vreodată este încă în uz astăzi. Fiecare doză reciclată ajunge înapoi la raft în doar 60 de zile.

Pentru a intra în CANUniverse - Every Can Counts, vizitatorii trebuie să vină la Green Tech & Film Festival din Promenada Mall cu cel puțin 5 doze de aluminiu și vor primi un bilet de intrare simbolic. Acesta poate fi folosit pentru a experimenta tehnologia uimitoare a festivalului timp de 5 minute.

CANUniverse poate fi vizitat în intervalul 12.00 – 15.00 – de miercuri până vineri, iar sâmbătă și duminică, între orele 13.00 și 16.00.

De asemenea, până pe 7 aprilie, la Promenada Mall, vor fi expuse lucrări creative realizate din doze de aluminiu.

Despre Every Can Counts

GreenTech Film Festival este un concept lansat de Media Image Factory, agenție specializată în dezvoltarea proiectelor și inițiativelor cu impact social. Această ediţie specială este sprijinită de  Every Can Counts, principalul program care promovează reciclarea dozelor de băuturi din Europa, fiind prezent în 20 țări.

Înființată în 2009 în Marea Britanie, prezentă în România din 2012, inițiativa Every Can Counts reprezintă un parteneriat între producătorii de doze, industria reciclării și brandurile de băuturi și colaborează cu companii de gestionare a deșeurilor, organizatori de evenimente și festivaluri, mărci de băuturi, companii, școli și universități din România și Europa.

Mai multe informații despre evenimentele și activitățile din Promenada Mall se regăsesc pe site-ul www.promenada.ro.


Din aceeasi categorie...

Primul invitat la Comic Con Iași: Henry Ian Cusick din Lost și The 100 vine pentru prima dată în România

Primul invitat la Comic Con Iași: Henry Ian Cusick din Lost și The 100 vine pentru prima dată în România

Henry Ian Cusick, cunoscut pentru rolul lui Desmond din Lost, Marcus Kane din The 100 sau Stephen Finch din Scandal, vine la prima ediție Comic Con Iași. ...

TIFF 2023 | Horațiu Mălăele va primi Premiul de Excelență

TIFF 2023 | Horațiu Mălăele va primi Premiul de Excelență

Actor, regizor, caricaturist și scriitor, Horațiu Mălăele va primi Premiul de Excelență la Gala de Închidere TIFF.22. 

Festivalul Ceau, Cinema! 2023 anunţă juriul şi primele proiecţii speciale

Festivalul Ceau, Cinema! 2023 anunţă juriul şi primele proiecţii speciale

Încă două lozuri (2023), noua comedie a regizorului Paul Negoescu va fi prezentată în cadrul festivalului.